Balcıoğlu: Çalışmalarımıza devam ediyoruz

Balcıoğlu: Çalışmalarımıza devam ediyoruz

30.04.2024 11:12:35

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Şehir Geçiş Alanında incelemelerde bulundu, “Hemşerilerimizin bu alan ilgili talep, şikayet ve önerilerini de göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Uzunca bir zaman ilçe gündeminde proje olarak yer aldıktan sonra geçen dönem gerçekleştirilmesi yönünde ciddi adımlar atılarak ilk etabı büyük ölçüde tamamlanan Silivri Şehir Geçiş Alanında çalışmalar sürüyor.
BALCIOĞLU: ÖNERİLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
Hafta sonu çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Şehir Geçiş Alanını ziyaret etti. “Hemşerilerimizin bu alan ilgili talep, şikayet ve önerilerini de göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Balcıoğlu, “Silivri Şehir Geçişi alanında devam eden çalışmaları inceleyerek Fen İşleri Müdürümüz Mustafa Tuncay Durgut'tan bilgi aldım” paylaşımını yaptı.
“KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM”
Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları ve Silivri Belediyesi iş birliğinde devam eden projenin sürecine yönelik Başkan Balcıoğlu, “Silivri'de kurumlar arası ilişkilerin en güzel yaşanacağı bir dönem olması için elimden geleni yapıyorum” dedi. Sevginar SALİ

 

YORUM YAP