Halkın nabzını tuttular

Halkın nabzını tuttular

8.04.2018 09:48:07

CHP, mahallelerde sırasıyla çarşı, pazar, esnaf ve ev ziyaretleriyle halkın nabzını tutmayı sürdürüyor. Değirmenköy, CHP'lilerin mahalle çalışmalarına devam ettiği üçüncü bölge oldu.

CHP İlçe Başkanı Suna Geçengil, ilçe yönetimi ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar ile gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretlerine Büyükçavuşlu ve Kavaklı'dan sonra Değirmenköy ile devam ettiler. Değirmenköy Mahalle Temsilcisi Şenol Fidan ve CHP Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, CHP'nin Değirmenköy programına evsahipliği yaptılar.
İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Yönetimi, Değirmenköy ziyaretlerine İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Özay Demir'e ve Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Seyit Çilci'yle başladılar. CHP'liler Değirmenköy Pazar'ını gezip, esnaflara hayırlı işler, halkımıza da iyi alışverişler dileğinde bulunduktan sonra esnaf ve kahveleri dolaştılar. Değirmenköy halkının sıcak karşılamaları ve hoş tebessümleri ile mutlu olan CHP'liler adına bir yandan da Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyesi Gülsüm Onur ve Kadın Kolları Değirmenköy sorumlusu Şükriye Turna ile bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdiler. Hastalara geçmiş olsun, yeni doğum yapanlara da gözünüz aydın, askeri olanlara hayırlı teskereler dileklerini ileten parti temsilcileri vatandaşın yerel yönetim beklentilerine dair istişarelerde bulunmayı da ihmal etmediler.
Haber Merkezi

YORUM YAP