Güriz: Kaçan 3 puana üzülüyorum

Güriz: Kaçan 3 puana üzülüyorum

28.12.2020 11:20:17

Geçtiğimiz hafta oynanan Adıyaman maçını 1-1 tamamlayan Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz, Siirt maçı öncesinde tüm oyuncularına güvendiğini ve bu zorlu maçı kazanacaklarını belirtti.

Sıkıntılı bir süreçten geçen Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz iyi oyunlarını bir türlü skora yansıtamamaktan dert yandı. Güriz yaptığı açıklamasında, “Silivrispor olarak oldukça zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zorlu sürecimizi oyuncularımızla birlikte en iyi şekilde atlatacağımıza olan inancım da sonsuzdur. Son oynadığımız Adıyamanspor maçında son dakikada yediğimiz golle hak ettiğimiz ve 3 puanı kaçırdığımız bir müsabaka oldu. Her şeye rağmen çok iyi mücadele ettiğimiz ve 3 puanı hak ettiğimiz maçı 1 puanla tamamlıyor olmamıza üzüldük. Bu skor için hiç kimseye bir şey diyemiyorum. Sahada oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaparak iyi oyunlarını sahaya yansıttılar. Ben kaçan 3 puana üzüldüm. 

"SİİRT'TEN PUANLARLA DÖNECEĞİZ"

Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci el birliğiyle aşacağız. Adıyaman maçındaki mücadelemizi ve oyunumuzu Siirt maçına üç puanla ilçeye döneceğimize inanıyorum. Bu takımı en iyi yerlere getirebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP