Gümüşyaka’da Işıklar ve Vardar çıkarması

Gümüşyaka’da Işıklar ve Vardar çıkarması

6.03.2019 14:38:21

Silivri Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Özcan Işıklar, Meclis Üyesi Adayı Lütfü Vardar ile Gümüşyakalı vatandaşlarla kucaklaştı, destek sözleri ile seçim çalışmaları için moral depoladı.

Silivri Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Özcan Işıklar, Pazartesi günü Gümüşyaka'da bölge meclis üyesi adayı Lütfü Vardar'ın yanı sıra Dündar Konuk, Bilal Ermiş, Ümit Seçkin eşliğinde, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç'ın katılımları ile adeta çıkarma yaptılar.
Gümüşyakalı esnaflar ve vatandaşlar ile kaynaşan Işıklar ve ekibi, beklentilerini dinledi, görüş alışverişinde olmayı ihmal etmedi.
CHP yöneticileri Ferhan Balin ve Sunay Avcıoğlu'nun da katkı sunduğu seçim çalışmasında Gümüşyakalılar, CHP ve İYİ Parti yöneticileri ile Başkan Adayı Özcan Işıklar'a isteklerini anlattı, destek taleplerine karşılık verdiler.

VARDAR: GÜMÜŞYAKA HALKI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR
Ziyaretleri değerlendiren Lütfü Vardar, “Gümüşyaka halkımız tüm sağduyusu ve iyi niyetiyle Silivri'yi doğru bir geleceğe taşıma iddiasında bulunan Başkanımız Özcan Işıklar'a sahip çıkmaya söz verdi. Çalışmalarımız tüm yoğunluğuyla devam edecek. Gümüşyaka'da ulaşmadığımız kimse kalmayacağı gibi vatandaşlarımız dilediği zaman yerel yönetimle bizim aracılığımızla ihtiyaç duydukları irtibatı sağlayacaklar. Hiç kuşku duymuyorum ki Mart'ın sonunda Silivri'yi hepimizin özlemle beklediği bahara bir adım daha yakınlaştırmak ve ilçemizde yaşamı bir tık daha güzel kılmak adına Gümüşyaka üzerine düşeni yapacaktır” dedi.


IŞIKLAR, TEŞEKKÜR ETTİ
Silivri Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Özcan Işıklar ziyaretle ilgili şunları söyledi, “Gözlerindeki ışıltıyla, yüzlerindeki tebessümle bizlere destek veren, heyecan katan hemşerilerime çok teşekkür ederim.”

YORUM YAP