Işıklar Çanta ve Değirmenköy’deydi

Işıklar Çanta ve Değirmenköy’deydi

6.03.2019 14:39:38

CHP Adayı Işıklar, Çanta ve Değirmenköy Mahallesi'nde semt pazarı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, beraberinde CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç ve belediye meclis üyesi adayları ile mahallelerde esnaf ve semt pazarlarını ziyaret etti.

ÇANTA MAHALLESİ SEMT PAZARI'NI ZİYARET ETTİ
CHP Adayı Işıklar, Çanta Mahallesinde kurulan semt pazarını ve mahalle esnafını ziyaret etti. Esnaf ile sohbet eden, hayırlı işler dileyen Işıklar, hemşerilerine alışverişte kullanmak üzere bez çanta hediye etti.

DEĞİRMENKÖY MAHALLESİ ESNAFINI DOLAŞTI
Hemşerilerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Değirmenköy Mahallesi'ni de ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen, hemşerilerinin taleplerini dinleyen Işıklar; “İlçemizde huzurumuzu bir adım daha ileriye taşımak, topraklarımızı ranta teslim etmemek için gerekli mücadelemizi el ele, gönül gönüle vermeye devam edeceğiz. Bizlere desteklerini esirgemeyen, kucaklayarak bağırlarına basan, sevgisini içten bir şekilde bize hissettiren hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP