“Güçlü yol arkadaşı olmaya devam edeceğim”

“Güçlü yol arkadaşı olmaya devam edeceğim”

1.04.2024 15:15:49

CHP geçmiş dönem İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, İBB Başkanlığında görev tazeleyen Ekrem İmamoğlu ve Silivri Belediye Başkanlığına seçilen Bora Balcıoğlu'nu tebrik etti.

CHP geçmiş dönem İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelerine yer verdi: “Dün gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde İstanbul ve Silivri'nin geleceğine ışık olduğunuz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum.
“İSTANBUL'DA BAŞLAYAN HİZMET SERÜVENİNİN TÜM TÜRKİYE'DE HİSSEDİLMİŞ OLMASINDAN GURUR DUYDUM”
Gerçekleşen seçimlerde Türkiye'nin yeniden sosyal demokrat, halkçı belediyecilik bakış açısına ne kadar ihtiyaç duyduğunu güçlü bir şekilde alınan sonuçlar ile gördük. Bu sürecin öncü gücü olan İstanbul'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun adil ve eşit hizmet anlayışı ile kazandırdığı hizmetler yadsınamaz. İstanbul'dan başlayan bu hizmet serüvenin tüm Türkiye'de hissedilmiş olmasından büyük mutluluk ve gurur duydum.
“GÜÇLÜ YOL ARKADAŞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”
Milletimizin büyük teveccühü ile yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu içtenlikle tebrik ediyorum.
15 yıldır birlikte görev yaptığım yol arkadaşım Silivri Belediye Başkanımız Sayın Bora Balcıoğlu'nu tebrik ediyor; Silivri'ye hizmet yolculuğunda başarılar diliyor, canı gönülden kutluyorum. Melih Yıldız olarak her iki başkanımızın da en güçlü yol arkadaşı olmaya devam edeceğimin bilinmesini arzu ediyorum.
Yoğun kampanya süreçlerinde görev alarak İstanbul ve Silivri'nin yarınlarına güç veren tüm yol arkadaşlarımıza sevgilerimi sunuyorum. İstanbul İçin Tam Yol İleri! Silivri İçin Tam Yol İleri!”
Seda ŞİMŞEK

 

YORUM YAP