Geleceğin öğretmenlerinden örnek paylaşım

Geleceğin öğretmenlerinden örnek paylaşım

3.05.2017 14:00:19

Şerife Baldöktü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, hazırladıkları eğitim materyallerini diğer okul öğrencileriyle paylaşarak eğitimlerine destek sundu.

Şerife Baldöktü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde derslerde yaptıkları çalışmaları diğer okullarla da paylaşarak onlara da katkı sundular. Geleceğin öğretmenleri, bilgi ve becerilerini şimdiden paylaşmayı öğreniyor. Öğrenmekle de kalmıyor, uygulama fırsatı buluyorlar.
Şerife Baldöktü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü Erken Çocukluk Eğitimi dalı 12.sinif öğrencileri Drama Dersinde performans ödevi olarak Çocuk Maskesi hazırladı. Hazırladıkları maskeleri ihtiyacı olan bir kuruma hediye etme kararı aldılar. Kendi okullarının da adını taşıyan aynı hayırsever tarafından yaptırılan Şerife Baldöktü Anaokuluna verme kararı alındı.
Hemen ardından yine Çocuk Gelişimi Bolumu 11. Sınıf Özel Eğitim Dalı öğrencileri de yıl boyunca hazırlamış oldukları farklı yetersizlik türlerindeki eğitim materyallerinin bir kısmını Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezine verme kararı aldılar. Bölüm öğretmenleri Esra Kocapazar, Banu Dal Gaval, Meral Çelik ve Gökçer Aşık tarafından hazırlatılan ve okulların dayanışması olarak da adlandırılabilecek bu örnek davranış geleceğin öğretmen adaylarına çok yakıştı doğrusu. Ne demişler; Hayat paylaşınca güzel!

Renginar SALİ

YORUM YAP