Esen’den Fatih’e teşekkür

Esen’den Fatih’e teşekkür

23.12.2019 11:51:04

CHP Silivri İlçe Başkan Adayı aynı zamanda Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, “Çıktığımız bu yolda bizlere eksiksiz destek veren Fatih Mahallesi delegelerimiz ile bir araya geldik. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

5 Ocak 2020'de gerçekleştirilecek CHP İlçe Kongresinde Başkanlık iddiasını sürdüren Berker Esen, süreç hakkında devam eden çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi delegeleriyle buluştu. Esen, bölge delegasyonuna eksiksiz destekleri için teşekkür ederken, “Biz Mevsimi'nde baharı ve yeniden iktidarı örgütleyeceğiz” iddiasını yeniledi.

CHP Silivri İlçe Başkan Adayı Berker Esen, İlçe Merkezinde Fatih Mahallesi delegasyonuyla buluşmasına ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Gelirsen, düşünürsen, söylersen iktidarı birlikte örgütleriz diyerek çıktığımız bu yolda bizlere eksiksiz destek veren Fatih Mahallesi delegelerimiz ile bir araya geldik. "Sen ben yok Biz varız" diyen bir anlayış ile Biz Mevsimi'nde baharı ve yeniden iktidarı örgütleyeceğiz! Fatih Mahallemize teşekkür ediyorum.”

Toplantıda ayrıca Fatih Mahallesi delegelerinden Hülya Yüken'in doğum gününü de kutladık.

  1. ali ali

    fatih mahallesinde toplam kaç seçmen var eski tabir ile kalede kaç seçmen var tüm seçmenler kaleden belli adamlar bu tip davranışlar 20-25 bandını geçmez hani herşey güzel olacaktı iktidara yürünecekti bu tip davranışlar az olsun benim olsun chp hastalığı bu nerede okumuyan varsa siyasetci

YORUM YAP