Elitizm ve kaliteyi buluşturan mekân yeni yüzüyle sizlerle...

Elitizm ve kaliteyi buluşturan mekân yeni yüzüyle sizlerle...

28.06.2017 11:59:08

“Daha rahat, daha şık, daha lezzetli bir Moody's ile tanışmaya hazır mısınız?” diye sormuş bize Moody's Cafe & Restaurant'ın sahipleri. Hazırız efendim hazır olmaz olur muyuz hiç?

Gittik ve bu büyük iddiaları yerinde gözlemledik. Gözlemlerimiz sonucunda bu iddiaların “altı dolu iddialar” olduğu kanısına vardık. Silivri'de elitizm ve kaliteyi buluşturan Moody's Cafe & Restaurant artık daha rahat, daha şık ve daha lezzetli… Yenilenen yüzüyle misafirlerini dört gözle bekliyor; ilk fırsatta mutlaka uğrayın…

MOODY'S YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETİNİZDE
22 Mayıs 2017 tarihinde misafirlerine geçici olarak kapılarını kapatan Moody's Cafe & Restaurant'ın aslında 5 Haziran tarihinde yeniden açılması bekleniyordu ancak bu tarih 20 Haziran'a dek ertelendi. Ertelemenin sebebi ise elbette siz değerli misafirlerini daha iyi ağırlayabilmek için fikir üretme ve hayata geçirme çabasıydı. Nitekim çabalar sonuç verdi ve ortaya resmen sil baştan bir mekân çıktı! Tasarlanıp uygulanan fikirlerinin büyük çoğunluğunun mekân sahibi Orkun Çetinkaya'nın şahsi fikri oluşu onun vizyon sahibi karakterini ortaya koyar bir şekilde mekanda adeta gövde gösterisi yapmakta.
Bir ay süren tadilat boyunca ekibin tatil yapıp keyif çattığını düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz! Yoğun bir kamp programından geçen tüm ekip sıkı bir eğitime tabi tutuldu. Şefinden tutun da servis elemanlarına kadar eğitilen ekip öncekinden daha da profesyonel bir şekilde hizmet vermeye hazır hale getirildi.

SEÇKİN VE FERAH ORTAM
Peki, yeni Moody's Cafe & Restaurant'ta neler mi var? Neler yok ki… Bir kere üst kat genişletilerek balkon kısmı eklenmiş. Bu geniş rahat balkon özellikle yaz aylarında serinlemek için veya sigara kullanan müşterilerin rahatı için güzel bir alternatif olmuş. Üst kata ayriyeten bir toplantı alanı eklenmiş. İş buluşmaları, doğum günleri gibi toplu organizasyonlarınızda tercih edebileceğiz güzel bir alan sunulmuş, çok da hoş olmuş… Ayriyeten lavabolar da olduğu gibi kırılıp daha modern tasarım çizgilerinden yararlanılarak sil baştan inşa edilmiş.

İÇ TASARIM İDDİASI
GÜÇLENDİRİLDİ
Alt katta da büyük değişiklikler söz konusu. Mekânı daha ferah bir ortama kavuşturmak için her yol düşünülmüş resmen. Alt katın bir duvarı olduğu gibi vintage tarzı eskitmeli aynalarla kapılanılarak son derece ilginç bir görüntü elde edilmiş. Daha evvelden mekânın ortasında bulunan üzerinde televizyonların bulunduğu devasa sütun kaldırılarak mekâna nefes aldırmak hedeflenmiş ve başarılı da olunmuş. Masalar, sandalyeler ve koltukların baştan aşağı değiştirilmesinin yanı sıra bar ve mutfak bölümleri de daha da genişletilmiş elbette. Peki, sizce neden? Doğru bildiniz; size daha iyi hizmet verebilmek için.

MENÜ YENİLENDİ
Genişletilen bar ve mutfak bölümleriyle birlikte elbette menü kitapçığı da bir hayli kalınlaştı, çeşitler arttı… Dünya mutfaklarından oluşan ve zaten iddialı olan menü daha da güçlendirilerek çeşitler neredeyse iki katına çıkarılmış. Somon ile yapılan sayısız dünya mutfakları lezzetlerinin yanı sıra kokoreç gibi yerel lezzetlerimiz de es geçilmeden menüye eklenmiş. Menüye çocuklar için özel bir kısım da ilave edilmiş. Soğuk içecekler bölümü ise Reina'nın bar şefi ile gerçekleştirilen ortaklaşa istişareler sonucu yeniden düzenlenerek çeşitler arttırılmış. Bu sayede menü iyiden iyiye zenginleştirilmiş. Ayrıca menülerin arasına mekânda müşteri memnuniyetinin esas alındığını vurgularcasına memnuniyet anketleri de iliştirilmiş, bu da gayet yapıcı ve düşünceli bir fikir. Böyle elit bir mekâna da bu yaraşırdı zaten…

YENİ VE GENİŞLEYEN KADROSUYLA HİZMETTE
Arz-talep meselesi söz konusu olunca mekân ve menü genişleyince haliyle kadro da genişleyivermiş Moody's Cafe & Restaurant'ta.

SUNUM KALİTESİ
Yiyecek-içeceklerin sunumuna gösterilen özenden bahsetmezsek olmaz… İspanya'da ödül almış çok özel bir sunum yöntemiyle önünüze gelen çorbalar mı desek, yemeğinizin son lokmasına kadar sıcak kalmasını sağlayan özel kaplarda yapılan servisler mi desek? Yoksa Silivri'de eşine rastlayamayacağınız yeni nargile takımları mı desek… Yok, yok efenim! Deneyip kefil olduğumuz lezzetler arasında Ayran Aşı Çorbası, Kıtır Mantı, Somon Izgara ve gurmelere layık son derece özel bir lezzet olan Dana Bonfile Carpaccio var… Hepsi gayet lezzetliydi.

TAKE-AWAY COFFEE HİZMETİ İLE SİLİVRİ'DE BİR İLK
Moody's Cafe & Restaurant Silivri'de bir ilke daha imza atarak take-away coffee kültürünü başlatıp aşılmayı hedefliyor. Kahvenizi yoldan geçerken mekânın dış bir kısmından hızlıca satın alıp yolunuza hemen devam etmenizi sağlayan bu sistem Starbucks gibi dünyaca ünlü dev markalar tarafından kullanılıyor ve Silivri'de ilk olacak.
Mekân sahibi Orkun Çetinkaya ve mekânın Kurumsal Pazarlama Müdürü Tuğba Uyar'ın gecelerini gündüzlerine katarak bin bir zahmetle hazır hale getirdikleri yeni Moody's yeni yüzüyle kapılarını çoktan açtı bile… Bir sonraki hedefi de frencheising işine yelken açmak olan bu kalite yuvasını deneyimlememeniz için size tek bir sebep dahi sunamıyoruz... Şahin DİRİK

YORUM YAP