Eğitimcilerin yanındaydılar

Eğitimcilerin yanındaydılar

28.11.2017 09:59:39

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ekip arkadaşları 24 Kasım'da Öğretmenler Gününde bir dizi okul ziyareti gerçekleştirdiler.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı temsilcileri 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçemizdeki okul ve eğitim kurumlarını ziyaret ederek eğitimcilerimizin bu özel günlerini kutladı.
Rıfat Kutlu'nun Başkanlığında, İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri birlikte Silivri'nin tüm okullarına giderek kıymetli öğretmenlerimizi ziyaret etti.
Ziyaretler esnasında Kutlu ve teşkilat mensupları, İBB Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın selamlarını ileterek, öğretmenlerinin günlerini kutladılar.
Kutlu, “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir mesleği icra eden bütün öğretmenlerimize şahsım ve ekibim adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Başta görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Uzun yıllar boyunca öğrencilerini çok büyük bir hassasiyetle, büyük bir fedakârlıkla yetiştirmiş, bugün artık emekli olmuş öğretmenlerimize de, sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum. Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, yurt içinde ve yurt dışında görev yapan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

YORUM YAP