Değirmenci, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Değirmenci, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

7.03.2019 09:51:37

Mahalle toplantılarına ara vermeden devam eden Selami Değirmenci, “Bizim halk hareketimizde her partiden insanlar var. Kesinlikle CHP'ye zarar vermek, seçim kaybettirmek gibi bir düşüncemiz yok” dedi.

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, dün akşam ekibiyle birlikte Beyciler ve Küçüksinekli Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Beyciler Mahallesi'nde Muhtar Yaşar Köse bir açılış konuşması yaptı. Köse, “Partiyi bölüyor musunuz? Yoksa parçalarımı birleştiriyorsunuz? Bunu halkımıza arz edin” dedi. Selami Değirmenci, “Bir kadro içinde alt kadro üstüne aday oluyorsa ‘bunu sen yapamıyorsun, ben daha iyi yaparım' anlamına geliyor. 4 bin 300 üye belirlesin kimin aday olacağını dedik. Onlar yarıştan kaçtı” diyerek adaylık süreci hakkında bilgi verdi.

“CHP'YE SEÇİM KAYBETTİRMEK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK”
Bölmek için yola çıkmadıklarını ifade eden Değirmenci; “Cumhur İttifakı içinde büyük parti küçük partiye bıraktı adaylığı. CHP İyi Parti'yle seçime giriyor. Bu sıkışmışlık içinde biz çıktık. Kişisel ikbal peşinde değiliz. Bizim derdimiz Silivri. Sevdamız Silivri. Silivri 10 yıldır hizmet alamıyor. Buralarda hizmet alamıyor. AK Parti'nin büyük bir bölümü MHP adayına oy vermeyecek durumda. CHP'li arkadaşlarımızın büyük bir bölümü oy vermeyecek durumda. Oy verecek başka aday arıyorlar. Bizim halk hareketimizde her partiden insanlar var. Kesinlikle CHP'ye zarar vermek, seçim kaybettirmek gibi bir düşüncemiz yok. Biz halkımıza güveniyoruz” dedi.

“SİLİVRİ, BUNU HAK ETMİYOR”
Beyciler'in ardından Küçüksinekli'de konuşan Değirmenci; “Vatandaşın şikayeti büyük. Maalesef belediye başkanımız ve belediye yönetenler meclis üyeleri ulaşılmaz oldular. Sizlerin oyları ile geldikleri yerde resmen bir dikta kurdular. Bir kibir abidesi oldular. İnsanları yanlarına yaklaştırmıyorlar. Sorunu olan insanlarla görüşmek istemiyorlar. Hakkını arayan insanlara da ceza yazıyorlar. Zulüm yapıyorlar. Silivri bunu hak etmiyor. Silivri'ye sahip çıkmak çıkmalıyız. Siz bu kentin sahibisiniz. Sizi 5 yıl boyunca hiç konuşturmayan insanları sandıkta terbiye edin. Silivri hizmet alacağı günlere kavuşsun” şeklinde konuştu.
Değirmenci'ye Küçüksinekli Muhtarı Turgut Demiroğlu ev sahipliği yaptı.
Program soru ve önerilerin ardından son buldu. Haber Merkezi

YORUM YAP