Cumhuriyet’i onlar yaşatacak

Cumhuriyet’i onlar yaşatacak

1.11.2016 10:16:45

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu görülmeye değerdi.

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrenci ve öğretmenleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özenle hazırlandı. Tüm sınıflar ve anaokulu şanlı Türk bayrağımızla süslendi. Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümü büyük bir coşku içinde, dolu dolu içerikli programla kutlandı.
Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet Çocuklarına yakışan programlarında Ata'ya, şehitler ve gazilerin manevi huzurunda Saygı Duruşu'nda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okunarak açılış yapıldı. Minik öğrenciler gayretle ezberledikleri “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu şiirlerini okudular. Ardından okulun sinema salonunda “Cumhuriyet” konulu belgeseli büyük bir ilgiyle izlediler. Toplu koro gösterileri sonrasında, coşkuyla söylenen marşlar eşliğinde şanlı bayrağımızla süslenen okulda gönüllerince eğlendiler.

KEÇEÇİ: CUMHURİYET'İ ÇOCUKLARIMIZ YAŞATACAK
Anaokulu Müdürü Şule Keçeci, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yasatacak sizsiniz.” sözünü hatırlatarak “Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak Cumhuriyet sevdalısı çocuklar yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Atatürk'ün bize armağan ettiği Cumhuriyet'i çocuklarımız yaşatacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız tüm ulusumuza kutlu olsun.” açıklamasında bulundu.


Renginar SALİ

YORUM YAP