“Bir gün değil, bir ömür boyu Cumhuriyet”

“Bir gün değil, bir ömür boyu Cumhuriyet”

1.11.2016 10:16:11

Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümünü balo ile kutlayan Liderim Anaokulu ailesi, “Bir gün değil, bir ömür boyu Cumhuriyet” dedi.

Liderim Anaokulu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yıldönümünü düzenlediği programla kutladı. Günler öncesinden başlayan çalışmalarla Cumhuriyet Bayramı'na yakışır hazırlıklar yapıldı. Atatürk ve Cumhuriyet konulu sanat etkinlikleri yapıldı. Anaokulu balonlarla donatıldı. Kostümler temin edilerek Cumhuriyet Balosu hazırlıkları tamamlandı.
Program, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, gazi ve şehitlerin manevi huzurunda Saygı Duruşu, akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Minik öğrenciler, sundukları şiirler, şarkılar, sahneledikleri tiyatro ve danslarla Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı ve yaşattı.

SEZER: BİR GÜN DEĞİL, BİR ÖMÜR BOYU CUMHURİYET
Liderim Anaokulu Müdürü Işıl Sezer, “Atamızın bize armağan ettiği Cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Balomuz ile taçlandırdık, şarkılar tiyatro ve danslarımızla coşkuyla kutladık. Bir gün değil, bir ömür boyu Cumhuriyet diyoruz.” açıklamasında bulundu.


Renginar SALİ

YORUM YAP