Çolakoğlu: Silivri ve Çatalca’da hiç mi süt üreticisi yok?

Çolakoğlu: Silivri ve Çatalca’da hiç mi süt üreticisi yok?

21.10.2019 11:18:57

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İzmir/Tire Süt Kooperatifinden okullarda dağıtacağı sütü alması tepkilere neden oldu. Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, “Silivri ve Çatalca'da hiç mi süt üreticisi yok?” diye sordu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere dağıtacağı sütler için Tire Süt Kooperatifi ile anlaşma imzalaması bazı haklı tepki ve eleştirileri doğurdu.

ÇOLAKOĞLU: SİLİVRİ VE ÇATALCA'DA HİÇ Mİ SÜT ÜRETİCİSİ YOK?
Bunlardan birini de Silivri Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu şu sorgulamayı yaparak dile getirdi: “Silivri için “tarım ve hayvancılık kenti” diyoruz ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi okullarda öğrencilere dağıtacağı sütlerin tamamını gidip İzmir'den alıyor. Koskoca Silivri ve Çatalca'da hiç mi süt üreticisi yok? Köylüsüne ve çiftçisine sahip çıkan yerel yönetim anlayışına ne oldu? Hadi oradan görmüyorlar, buradan da mı uyaran yok? Yoksa siyasi mi?

“İNŞALLAH LALE SOĞANLARINI DA BAŞK AYERDEN ALMAZLAR”
İnşallah Büyükşehir Belediyesinin köylümüze 10 yıldan beri destek amaçlı olarak alım garantili ektirdiği lale soğanlarını da Silivri ve Çatalca'dan başka yerlerden almazlar.” Sevginar SALİ

YORUM YAP