Selimpaşa Gönüllüleri, farkındalık yarattı

Selimpaşa Gönüllüleri, farkındalık yarattı

21.10.2019 11:18:05

Meme Kanseri Farkındalık Haftası çerçevesinde Selimpaşa Gönüllüleri Derneği'nin 18 Ekim 2019 tarihinde düzenlediği programda  Dr.Ayten Balıkçıoğlu'nun verdiği sağlık bilgileri ışığında ve hastalığı geçiren kadınların aktardıkları tecrübeler doğrultusunda kadınlarımız bilgilendirildi.

Meme Kanseri Farkındalık Haftasında Selimpaşa Gönüllüleri Derneği halkı bilinçlendirmek amacıyla bir seminer düzenledi. Etkinlikte Dr.Ayten Balıkçıoğlu katılımcılara sağlık konusunda bilgiler verirken, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Sema Arcan ve Selimpaşa Muhtarı Hasip Önal da misafir olarak hazır bulunanlar arasındaydı.
Necmiye Türkeş, etkinlik hakkında bilgi verirken, “Dr. Ayten Balıkçıoğlu'na sunduğu güzel bilgiler için teşekkür ediyoruz. Bu hastalığı geçirmiş olan hanımlar da kendi yaşadıklarını dinleyicilerle paylaşarak, halkı aydınlatmışlardır. Gerçekten çok yararlı bir toplantı oldu. Hem doktor hanimin aydınlatıcı konuşması, hem de bu menhus hastalığa yakalanmış iyileşmiş ama halen metastazlarıyla boğuşan güzel kadınlar yaşadıklarını anlattı. Allah hepimizi bu kötü hastalıktan korusun” dedi.
Selimpaşa Kütüphanesinde, Selimpaşa Gönüllüleri Derneği'nin organizesinde gerçekleşen etkinliğe katılanlar program için teşekkür ederek ayrıldılar.

YORUM YAP