CHP gençliğinden Doğu’ya yardım eli

CHP gençliğinden Doğu’ya yardım eli

13.01.2016 10:33:16

“Unutmamalıyız ki; "Doğu'da Güneş Doğmadan, Batı'da Sabah Olmaz !" düşüncesinden yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Örgütleri, Doğu'da zor şartlarda okuyan çocuklar için “Bir Parçada Sen Koy, Bir Çocukta Sen Sevinirdir” kampanyası düzenlediklerini duyurdular.

OTLU: KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik Kollarının yeni başkanı Kenan Otlu kampanya hakkında, "Daha önce söylediğimiz gibi yeni yılda ilk işimiz “Yardımlaşma” olacak. İstanbul Gençlik Örgütleri olarak Doğu'da zor şartlarda okumaya çalışan kardeşlerimizin yanında olacağız. 31 Ocak 2016'ya kadar yardımları toplamaya devam edeceğiz. Bir Parçada Sen Koy, Bir Çocukta Sen Sevindir.” dedi.

SİLİVRİLİLER ESEN'LE İRTİBAT KURACAK
Çocukların kazak, bot, mont, pantolon, atkı, bere, çorap ve kırtasiye malzemeleri gibi temel giyim ve okul ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz sosyal sorumluluk projesinde yardımlarınızı başta Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Örgütü olmak üzere İstanbul'daki tüm Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlıklarına ulaştırabilirsiniz. “Bende miniklerin zor günlerinde ellerinden tutmak isterim” diyorsanız Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen'e ulaşabilirsiniz. Silivri Örgütü, insani yardımı ulaştırarak daha iyi bir yaşam sunmaya talip...

YORUM YAP