Yalçın: CHP artık Atatürkçü ve Milliyetçi değildir

Yalçın: CHP artık Atatürkçü ve Milliyetçi değildir

13.01.2016 10:31:04

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu'nun, Doğu'da yaşananları gerekçe göstererek “Barikatta da omuz omuza duralım” dediği iddia edilen açıklamaya bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatından geldi.

YALÇIN, OTLU ÜZERİNDEN CHP'Yİ HEDEF ALDI
Teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Zafer Yalçın, “Bu basın açıklamasından sonra söylenecek pek fazla kelime yok! Her şey açık şekilde ortada. Bu vakitten sonra kendini Atatürkçü ve milliyetçi düşünceye yakın görüp destekleyen arkadaşlarımızın, düşüncelerini tekrardan gözden geçireceğini düşünüyorum.
Temel taşlarından ikisinin Atatürkçülük ve Milliyetçilik olan bir partiye mensup bu üst düzey yöneticinin söylemleri ülkemizin bu konularda büyük sıkıntılar yaşadığı süreçte kesinlikle doğru değildir. Ayrıyeten içindeki zihniyeti de ortaya açık ve net olarak çıkarmıştır.
Sonuç itibariyle bu partiye oy veren Atatürkçü ve Milliyetçi kişilerin bu önemli iki ilkenin partinin yönetim anlayışında dikkate alınmadığı görmeleri gerekmektedir.
CHP artık bu iki ilkeyi sahiplenmediğini açık açık ortaya koymuştur.
CHP artık Atatürkçü ve Milliyetçi bir parti değildir.”

KENAN OTLU: BARIŞ ÇERÇEVESİNDE YANYANMÜCADELE EDECEĞİZ
Diğer yandan CHP'liler yandaş medyanın Otlu'yu sözlerini çarpıtarak hedef aldığı iddiasında. Çıkan haberler ve sosyal medyada hedef haline getirilen CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, DİHA'ya verdiği röportajın çarpıtıldığını belirterek, "Örgütümü temsilen verdiğim mesajda, “Gezi'de omuz omuza mücadele ettik, Doğu'da yaşananlara karşıda ‘BARIŞ' çerçevesinde yan yana mücadele ederiz” ifadelerini açıkça ortaya koydum. Yapılan haberde röportaj dışında kalan yoruma dayalı kısımda kullanılan ifadeler şahsıma ait değildir" dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP