Çeşmecioğlu: Bize verilen destek burs olarak dönmekte

Çeşmecioğlu: Bize verilen destek burs olarak dönmekte

25.05.2016 15:19:08

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi, 21 Mayıs 2016 tarihinde Silivri Sahilindeki çay bahçesinde düzenlediği kahvaltı organizasyonunda Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, hayırsever Şule ve Adem Ünal ailesi, burs verdiği ve mezun ettiği öğrencileri ve velilerini ağırladı.
Aramızdan ayrılışının yedinci yılında doktor, akademisyen, yazar, eğitimci ve ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan'ın da saygı ve minnetle anıldığı, bağışçılara teşekkür edildiği etkinlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, Silivrililere seslerini duyurmak istediklerini dile getirdi.

ÇEŞMECİOĞLU: BİZE VERİLEN DESTEK, ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK DÖNMEKTE
Çeşmecioğlu, faaliyetlerinin topluma hizmet olarak görülmemesi gerektiği, dernek adına faaliyet gösteren çay bahçesine sunulacak desteklerin öğrencilere burs olarak döndüğünü hatırlattı.
Dernek olarak amaçlarının Cumhuriyet'e ve Atatürk'e sahip çıkan gençlerin öğrenimine katkı sunmak olduğunu, bunun için de toplumun duyarlılığına ve daha büyük desteğine ihtiyaçlarının olduğunu bir kez daha dile getirdi. Silivrilileri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çay Bahçesine davet eden Çeşmecioğlu, “Geleceğimiz dediğimiz gençlerimizin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş ve aydın olarak yetişmelerine destek olmak amacıyla verdiğimiz mücadeleye bir katkı da siz sunun.
Bu etkinliğimizle sesimizi duyurmak istedik. Sizler de kulak verin. Verdiğiniz her destek çocuklarımıza burs olarak dönüyor. Bu güne kadar bize inanan, bağışlarıyla desteklerini sunan, yanımızda olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda olan Şule ve Adem Ünal ailesine ayrıca teşekkür ediyorum. İyi ki varlar.”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, da etkinlikte söz alarak, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu ve yönetim kurulu arkadaşlarının gençler üzerindeki emeklerinin büyük ve anlamlı olduğundan söz ederek tebrik etti. Derneğin toplum tarafından daha fazla desteğe ihtiyacı olduğuna katıldığını ve sağlanabileceğine dair inancını paylaştı.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP