Çavuşlar ailesinden kütüphane bağışı

Çavuşlar ailesinden kütüphane bağışı

22.11.2016 11:50:35

Çavuşlar ilesi Değirmenköy Atatürk Ortaokuluna kütüphane kazandırdı.

Mehmet Şenel'in müdürlüğünde hizmet veren Değirmenköy Atatürk Ortaokulunun ihtiyaçları ve eksikleri konusunda yardımseverler hemen yetişiyor. Şenel'in güçlü insanı ilişkileri ve girişimleriyle geçtiğimiz yıllarda çeşitli laboratuvarlar, İngilizce ve Müzik derslikleri yine hayırseverlerin destekleriyle kurulurken, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında da Celal Çavuşlar ve eşinin katkılarıyla okula güzel bir kütüphane kazandırıldı. Okul dersliğinin badana boyası yapıldı, raflar yaptırıldı, kitaplar da alınarak, öğrencilerin rahat kitap okuyabilecekleri sevimli bir kütüphane oluşturuldu.
18 Kasım 2016 tarihinde yeni kütüphanenin açılışı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin, Çavuşlar ailesi, Okul Müdürü Mehmet Şenel, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Açılış kurdelesi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin, Okul Müdürü Mehmet Şenel, Celal Çavuşlar ve ailesi tarafından hayırlı olsun dilekleri eşliğinde kesildi. Öğrenciler, hayırsever aileye teşekkür çiçeği sundu. Heyecanlı ve mutlu anların yaşandığı açılışta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin de katkıları dolayısıyla Çavuşlar ailesine Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür etti. Karipçin, kütüphaneye kitap desteği sözü verdi. Açılışın ardından konuklar kütüphaneyi gezdi, öğrenciler burada bulunan yeni kitapları inceledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP