“Bu şehrin hizmetkarı olarak yolumuza devam ediyoruz”

“Bu şehrin hizmetkarı olarak yolumuza devam ediyoruz”

14.08.2023 12:08:47

“Silivri Belediye Başkanı olarak 4,5 yılı tamamlamak üzereyken yaptığımız iş ve işlemlerde gerek Cumhur İttifakı paydaşlarımız, gerek yol arkadaşlarımın yüzünü yere eğmemenin de haklı gururunu yaşıyorum” diyen Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanlığının 12. Olağan Kongresinin hayırlı olmasını dilerken, “Bu şehrin hizmetkarları olarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Hiç şüpheniz olmasın Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu belediyesi tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

MHP Silivri'nin Pazar günü Palmiye Düğün Salonunda gerçekleştirilen ve Zafer Yalçın'ın güven tazelediği, yönetimini yenilediği kongreye katılan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, katılımcılara seslendi.
YILMAZ: KONGREMİZİN HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM
Yılmaz duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı: “Bugün düzenlemekte olduğumuz Silivri İlçe Kongremizin hazırlık safhasında başta İlçe Başkanımız Zafer Yalçın olmak üzere emeği geçen her dava arkadaşıma teşekkür ederken, ülkemizin çok cepheli saldırı altına alındığı bir dönemde kongrelerimizin önemine dikkat çekiyor ve kongremizin partimize, geleceğimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Ve bir kez daha ülküleri peşinden ayrılmayan Yusuf yüzlü, Yunus gönüllü dava arkadaşlarıma hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum.
Dile kolay 54 yıl. Varlık sebebi gördüğümüz Türk devletini ebet müddet kılmak için, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesini yani Türk milliyetçiliği fikriyatını bu millete, bu devlete nakşedebilmek için mücadelelerle, çilelerle, canla, kanla, fedakârlıkla geçen 54 yıl.
Milliyetçi Hareket Partisi kurucu genel başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendiyi, bu kutlu davaya hizmet eden büyüklerimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle ve milletle yad ediyor; aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.367398152_853627572791910_7809860478367689031_n
“MHP KÖKLÜ BİR PARTİDİR”
MHP, milli ve manevi değerlerimize, emanetlerimize gözü gibi bakan, ilkeli, iradeli, ahlaklı, ülkülerinden asla taviz vermeyen, bu milletin şaheseri, milli duruşuyla da olaylara zamanlar üstü bakabilen köklü bir partidir.
Milliyetçi Hareket Partisi şühedaya vefa demektir.
Milliyetçi Hareket Partisi Mili Beka demektir.
Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletine bağlılık demektir.
Milliyetçi Hareket Partisi Türk devletine sadakat demektir.
Milliyetçi Hareket Partisi Milli duruş demektir.
Bütün bunları müşahidi Türk milletidir.
Bütün bunları şahidi Yüce Allah'tır.367088712_853627252791942_3175552573725352223_n
“MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET 54 YILDIR SALDIRILARIN ODAĞINDADIR”
Ülküsü olanın dünü, ilkesi, iradesi vardır. Ve bu, bir tarih gerçeğidir.
Ülkü varsa, ilke ve irade de diriyse ülkücüler var olacak; ülkücüler var oldukça istiklal sancağı düşürülmeyecek, istikbal ışığı sönmeyecek, Türk milleti ebed müddet var olacaktır.
İşte bu yüzdendir ki, Milliyetçi Ülkücü hareket kurulduğu günden bugüne 54 yıldır hedeflerin ve saldırıların odağındadır.
Fikri kaynaklarımızı kurutmak, siyasi varlığımızı bölmek ve ortadan kaldırmak için her dönem oyunlar oynandı ve kara kampanyalar düzenlendi.
MHP, 12 Eylül öncesi hiçbir karşılık beklemeksizin seve seve girdiği vatan millet mücadelesinde binlerce şehit ve gazi verdi.367392219_853628132791854_2983693805794870010_n
“HER NEFESTE TÜRK MİLLETİ, TÜRK DEVLETİ DEDİK”
Darbeciler o yıllarda yalnızca Ülküdaşlarımızı değil, koca bir davayı, kaynağını Türk-İslam ülküsünde bulmuş Türk milliyetçiliği fikriyatını yargılamaya kalktılar.
Ama başaramadılar. Taş medreseler, işkenceler, darağaçları bizi ülkülerimizden döndüremedi.
Niye? Çünkü haklıydık. Yolumuz Hak yolu, hakikat yoluydu, Allah yoluydu.
Davamız mal mülk davası değil, Türklük davasıydı, Türk milletinin davasıydı.
Kendimizi değil, gelecek nesillerimizi düşündük; yüksek ideallerimizi düşledik. Davamızın mukaddesatından asla taviz vermedik. Her nefeste Türk milleti, Türk devleti dedik. Ve Allah'a çok şükür ki partimizi davamızı bugünlere taşıdık.
Ve bugün başımız dik, alnımız açık.
Milliyetçi Hareket Partisi; ufkun karardığı yerde, ümit ışığıdır.
Çarenin tükendiği yerde son kurşundur.
Türk milletinin son kalesi, son direniş burcudur. İşte bu sebepten ülkücüler Orhun'daki nefesimiz, Malazgirt'te Alparslan'ız, Niğbolu'da Yıldırım, Kosova'da Murat'ız, İstanbul'da Fatih, Sina Çölünde Yavuz'uz, Viyana'da Süleyman ve Kocatepe'de Mustafa Kemal.
Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, genel başkan olduğu ilk yıllarda bizlere, ülkücülere ve Türk milletine bir ufuk çizgisi koymuştu. Cumhuriyetin 100. Yılı olan 2023'te Lider Ülke Türkiye. Yıl 1923 Mondros Mütarekesi, yıl 2023 Türk Yüzyılı, Türkiye Yüzyılı Ülküsü.

“TÜM KALBİMLE İNANIYORUM Kİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DÜNYADA HÜKMÜ GEÇEN BİR SÜPER GÜÇ OLACAKTIR”

Tüm kalbimle inanıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti uzay araştırmalarını başarı ile yapan, genetik ve teknolojik kalkınmayı başarmış, her alanda vatandaşını insanca yaşatan, dünyada hükmü geçen bir süper güç olacaktır.
Gelecek Türk asrıdır. Geleceğin gücü Türkiye'dir. Gelecek Türk-İslam toplumlarının küflü prangalarını söküp atmasına sahne olacaktır. Din tacirlerinden kurtulup, hainleri yok edip, taassup bekçilerini ayıklarsak, Türk-İslam ülküsü tüm mazlum milletlere önder olacak ve dünyaya nizam gelecektir.
İşte Kızılelma bu halde amacına ulaşacaktır.”367451342_853627982791869_5524925692667223890_n
YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR
Konuşmasına son verirken Başkan Yılmaz, “Teşekkür etmem gereken kişiler ve sizler varsınız. 2019 yerel seçimlerinde beni Silivri Belediye Başkanlığı adaylığına layık gören Genel Başkanım Devlet Bahçeli Beyefendiye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye sonsuz teşekkür ile şükranlarımı sunmak istiyorum.
Yine bu salonu varlıkları ile şereflendiren Cumhur İttifakı paydaşlarına, bize yoldaşlık eden ve her gün bizlerle beraber yol yürüyen dava arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum iyi ki varsınız.
“BU ŞEHRİN HİZMETKARLARI OLARAK YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ”
Silivri Belediye Başkanı olarak 4,5 yılı tamamlamak üzereyken yaptığımız iş ve işlemlerde gerek Cumhur İttifakı paydaşlarımız, gerek yol arkadaşlarımın yüzünü yere eğmemenin de haklı gururunu yaşıyorum. MHP'nin öncü, örnek ve üretken belediyecilik anlayışı ile bu şehre hizmetkar olmak için yola çıkmıştık. Bu şehrin hizmetkarları olarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Hiç şüpheniz olmasın Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu belediyesi tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam edecek, gecesini gündüzüne katan bir ekiple de çalışmalarını sürdürecek” şeklinde konuştu.
Yılmaz sözlerini Necip Fazıl Kısakürek'in dizeleriyle şöyle noktaladı:
“Hadi ayağa kalk,
Bitsin bu hasret!
Surda bir gedik açtık
Mukaddes mi mukaddes
Ey kahbe rüzgar artık,
Ne yandan esersen es!”
Sevginar SALİ

 

 

 

 

 

YORUM YAP