Bozoğlu: Desteğinizle Silivri’ye AK sancağı dikeceğiz

Bozoğlu: Desteğinizle Silivri’ye AK sancağı dikeceğiz

6.11.2018 09:43:19

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana yönetim kademelerinde görev almış Silivrili teşkilat emektarlarını bir araya getiren İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, birlik ve beraberlik içinde çalışmayla erişecekleri yerel iktidar hedefine işaret etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, teşkilat mensuplarıyla istişare toplantısında buluştu. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyemiz Nazif Barış Çiftçioğlu'nun katılımları ile AK Parti'ye kurulduğu günden bu güne kadar emek ve hizmetleri geçmiş olan önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Silivri Öğretmen Evi'nde istişare toplantısı yapıldı.
“Bu dava makam, mevki, koltuk davası değildir. Bu dava millete hizmet davasıdır” diyen AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, teşkilat mensuplarına seslenişini şöyle sürdürdü: “Kurulduğu günden buyana millete hizmet yolunda, bu davaya emek vermiş, bin bir fedakarlık ve zorluklarla AK Parti'yi 16 yıldır iktidara taşımış olan, en alt kademesinden en üst kademesine kadar bu teşkilatta görev almış bütün teşkilat mensuplarımıza kıymetli katılımları ve değerli önerileri için çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin tecrübesi ve desteği ile İnşallah hep birlikte bir kez daha Silivri'ye AK sancağı dikeceğiz.”

YORUM YAP