“Biz bir yola çıktık mı geri durmayız, gaza basar Tam Yol İleri deriz”

“Biz bir yola çıktık mı geri durmayız, gaza basar Tam Yol İleri deriz”

15.03.2024 17:41:57

Akörenlilere seslenen CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “Biz bir yola çıktık mı geri durmayız, gaza basar Tam Yol İleri deriz” dedi.

CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, ilçe yöneticileri, CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu ve meclis üyesi adayları, geçtiğimiz gün Akören Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Akören Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergin, yerel seçimlerin hayırlı olmasını dilerken, köy halkı adına İBB'ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
BALCIOĞLU: BİZ BİR YOLA ÇIKTIK MI GERİ DURMAYIZ
CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Akören Mahalle sakinlerine şu sözlerle seslendi: “Biz bir yola çıktık mı geri durmayız, gaza basar tam yol ileri gideriz.
Baştan Hüseyin Ergin ağabeyimiz olmak üzere, hizmet yoluna çıkan bütün muhtar adaylarına başarılar dilerim. Bu bir hizmet ve demokratik yarış. Göstermiş oldukları cesaretten dolayı hepsini tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun.
“EVLADINIZA SAHİP ÇIKACAKSINIZ”
Beni tanıyorsunuz, tanıyanlar var. Her zaman gururla söylüyorum, ben Silivriliyim, sizin evladınızım. Evladınıza sahip çıkacaksınız. Sizlerden bunu istemek en doğal hakkım. Lütfen, desteğinizi hiçbir zaman esirgemeyin. Akören, birçok arkadaşlıklarımın olduğu yer. Metin ağabeyim karşımda. Beraber top oynadık. Tüm kardeşlerime dualarını ve kalplerinin güzelliklerini hissettirdikleri için gönülden teşekkür ediyorum. Akören'in bende ayrı bir yeri var. Anılarımızı da, acılarımızı da, sevgilerimizi de paylaştığımız bir alan. Birbirimizi iyi tanıyor ve anlıyoruz. O yüzden bu kardeşiniz çıkmış olduğu bu yolda sizleri hiçbir zaman mahcup etmeyecek. 15 Yıl boyunca sizlerin verdiği yetkiyle görevler yaptık. Meclis üyeliği yaptık, Başkan Yardımcılığında bulunduk. Her toplantı sonrası İBB Başkanımızla istişare ediyoruz. Bugün de Akören ve Kadıköy'e gidiyorum. “Köylülerimiz milletimizin efendisi” anlayışıyla Akören'e gidiyorum dedim ve Akörenli hemşerilerime Büyükşehir Belediye Başkanım Ekrem İmamoğlu'nun gönül dolusu sevgilerini getirdim.
“KENDİMİ SİYASETÇİ OLARAK GÖRMEDİM, YEREL YÖNETİCİYİM”
Görev yaptığımız süre içerisinde hiçbir zaman kendimi siyasetçi olarak görmedim, ben bir yerel yöneticiyim. Silivri'mizde birçok ilden vatandaş yaşıyor. Hizmetin siyaseti olmaz bakış açısıyla görev yaptım, görev yapmaya da devam edeceğiz.
“SOKAĞIN SESİNİ DİNLERSENİZ BİR ADIM İLERİ GİDERSİNİZ”
Bazı noktalarda insanın neresi acırsa canı oradadır derler, bizim de canımız Silivri. Silivri'mize bir vefa borcumuz var. Her zaman savunduğum bir konu var halka rağmen siyaset olmaz. Sokağın sesini dinlerseniz bir adım ileri gidersiniz, dinlemezseniz maalesef bir adım dahi atamazsınız. Evden her gün çıktığımda hep şu duayı ettim, Akörenli hemşerilerime, Kadıköylü hemşerilerime, 35 mahallemizdeki hemşerilerime Allah'ım beni mahcup etme. Gittiğimiz her yerde inanın aynı coşku, samimiyet ve heyecanla karşılanıyoruz. Bu umudu boşa çıkarmamak adına 7-24 çalışmak için kendimize de, sizlere de söz verdik.
“SİLİVRİ VE İSTANBUL'DA BİR İLK, TÜRKİYE'DE ÖRNEK OLACAĞIZ”
Meclis üyesi sekiz tane pırıl pırıl kadın arkadaşımız var. Silivri ve İstanbul'da bir ilk, Türkiye'de örnek olacağız. Biliyorum ki kadınlar ne isterlerse yaparlar. Diyorlar ya kadın erkeğin arkasındadır. Ben maalesef buna karşıyım. Kadın erkeğin bir adım arkasında değil, tam tersi yanında ve önünde olacak. Kadına hak ettiği değeri vereceğiz. Kadınlar eştir, çocuklarımızın annesidir, kardeştir. Burada da sizleri görmek beni çok mutlu etti. Motivasyonum arttı. Bu enerjiyle Çatalca'ya da yardıma gidebilirim.
“GERÇEKTEN KAZANIYORUZ”
Bu dönem tecrübelerime de dayanarak bunu söylüyorum bu iş oldu. Kazanıyoruz. Gerçekten kazanıyoruz. Hemşerilerimde, bağırmadan dinleyen, tatlı dille konuşan bir belediye başkanının özlemini gördüm. Güler yüzlü, haddini bilen, Mevlana'nın dediği gibi “En iyi neyi bilirsin, haddimi bilirim.” Sizlere söz veriyorum, öyle bir kişiden talimat alan bir Belediye Başkanı olmayacağım. Sadece Silivri'de 35 mahallede yaşayan hemşerilerimden, kadınlarımızdan, gençlerimizden, ağabeylerimizden talimat alan bir Belediye Başkanı olacağıma söz veriyorum. Projelerimizi de insan odaklı yapacağız. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, Ramazan ayımız mübarek olsun.” Buket KARAHIZIR

YORUM YAP