Balcıoğlu: Ben Silivriliyim, gurur duyuyorum

Balcıoğlu: Ben Silivriliyim, gurur duyuyorum

15.03.2024 17:38:32

CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “Ben Silivriliyim, gururla söylüyorum” diyerek Kadıköy Mahalle sakinlerinin desteğini istedi. 

CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Kadıköy Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kendisine İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sinan Karaca Öztürk, İlçe Başkanı İbrahim Kömür, ilçe yönetimi ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.
YENİÇİFTLİK, BAŞARILAR DİLEDİ
Kadıköy Mahalle Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik, Balcıoğlu'na “Başkanım çok istedin olmadı, bugün bu yola çıktın. Cenab-ı Allah seni bu yolda muvaffak etsin, başarılarının devamını diliyorum. Allah yolunu açık etsin.” diyerek sözü kendisine bıraktı.
BALCIOĞLU: BEN SİLİVRİLİYİM, GURURLA SÖYLÜYORUM
Balcıoğlu, şöyle konuştu, “İnsan kendi evine gelince heyecanlanırmış derler. Beni kendi evimde hissettirdiğiniz için hepimize yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Ben Silivriliyim, gururla söylüyorum. Ben Kadıköylüyüm, Gazitepeliyim, Akörenliyim, Selimpaşalıyım, Gümüşyakalıyım, Değirmenköylüyüm, Semizkumlar Mahallesindenim, Mimarsinan Mahallesindenim, ben Silivriliyim. Burada doğdum, burada öleceğim. Evlatlarımızın geleceğini de burada kuracağız. Adres belli.
“BU EVLADINIZA SAHİP ÇIKIN”
Sizden bir şey isteyeceğim, buna hakkım olduğunu düşünüyorum. Bu evladınıza sahip çıkın. Bu evladınız sizi mahcup etmeyecek. İnanın o kadar duygulandım ki. Beni bu kadar coşku içerisinde karşıladığınız için çok duygulandım. Bu ümidinizi boşa çıkartmayacağım. Sizlere söz veriyorum.”
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TANITTI
Balcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıttı, hizmet yarışına çıkan Mahalle Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik ve diğer muhtar adaylarına başarılar diledi, kendilerine her zaman destek olacağına dair söz verdi.
“İNANDIĞIMIZ DEĞERLERİN YOLUNDA SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ”
Bora Balcıoğlu, konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: “Karşınıza CHP Belediye Başkan Adayı olarak çıkmış bulunmaktayız. Biz bir yolculuğa çıktık mı geri durmayız, gaza basar Tam Yol İleri deriz. İnandığımız değerlerin yolunda sonuna kadar devam edeceğiz.
“SİZİN EVLADINIZIM”
Biliyorsunuz 15 yıldan bu yana ilçemize hizmet etme fırsatı yakaladım. Belediye Meclis Üyeliğinde bulunduk, Başkan Yardımcılığı yaptım. Bir dönem de İBB Başkanım Ekrem İmamoğlu ile birlikte sizlere ve İstanbul'umuza hizmet etme şansı yakaladım. Hizmetin siyaseti olmak bakış açısıyla her zaman yanınızda olduk. Ben sizin evladınızım, haddimi bilirim. Nereden geldiğimi de bilirim. Gazitepeliyim. Silivri'de doğduk büyüdük. 10 Yaşından beri de çarşıda yetiştik. Çıraklık da yaptık. Evimize ekmek götürdük. Ekmeğin ne kadar zor kazanıldığını biliyorum. Alın terinin ne kadar değerli olduğunun farkındayım. Paranın ne kadar zor kazanıldığını bilen bir kardeşinizim.
“BAŞKAN ADAYI OLARAK ÇIKMAMIN TEK SEBEBİ ATATÜRK VE CUMHURİYET”
Bugün Belediye Başkan Adayı olarak karşınıza çıkıyorsam bunun tek bir sebebi var. Bazıları korkuyorlar, yarım ağızla söylemeye çalışıyorlar. Korktukları kim biliyor musunuz? Ben de avaz avaz bağırıyorum Türkiye Cumhuriyet kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Karşınıza aday olarak çıkmamın tek sebebi Atatürk, Cumhuriyet'tir. İlelebet Cumhuriyet demeye devam edeceğiz. Biliyorum ki bizi biz yapan değerlerimiz var. Kadıköy'ümüz bu değerleri çok iyi biliyor. Hemşerilerim iliklerine kadar o değerleri hissediyorlar. Cumhuriyetimize, Atatürk'ümüze, şanlı bayrağımıza, ezan sesimize, İstiklal Marşı'mıza sahip çıkacağız.
Ramazan ayımız hayırlı olsun. Allah tutmuş olduğunuz oruçlarınızı kabul etsin.”
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP