Başkan Yılmaz: Kimse merak etmesin 1 Nisan’da buradayız

Başkan Yılmaz: Kimse merak etmesin 1 Nisan’da buradayız

25.03.2024 10:06:24

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Silivri'de ikamet eden Ordulular ile bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri'miz 81 ilden vatandaşı bir arada yaşatan ve hoşgörü iklimine sahip çok müstesna bir yerleşim alanıdır” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Silivrili vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Silivri Ordulular Derneği tarafından Palmiye Düğün Salonunda organize edilen iftar programında, hep birlikte oruçlar açılarak dualar edildi. İftar programı kapsamında Ordulular ile buluşan Başkan Yılmaz, programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi. İftar programına; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçmiş dönem Çanta Belediye Başkanı Tahir Sert, geçmiş dönem Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, geçmiş dönem Kumburgaz Belediye Başkanı Güngör Postacı, Silivri Ordulular Derneği Başkanı Şenel Çatanak, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BAŞKAN YILMAZ: HİZMETLERİMİZ SİLİVRİ'MİZE OLAN SEVDAMIZIN ŞAHİDİDİR
İftar programı kapsamında bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Ordu tarihi, doğası ve kültürel zenginliği Karadeniz'in güzel yüzüdür. Bu vesileyle buradan Akkuş'a, Altınordu'ya, Aybastı'ya, Çamaş'a, Çatalpınar'a, Çaybaşı'na, Fatsa'ya, Gölköy'e, Gülyalı'ya ve Gürgentepe'ye sevgilerimi gönderiyorum. Yine İkizce'ye, Kabadüz'e, Kabataş'a, Korgan'a, Kumru'ya Mesudiye'ye, Perşembe'ye, Ulubey'e ve Ünye'ye selamlarımı gönderiyorum. Rabbim kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Silivri Belediyesi olarak vatandaşlarımızla hasretle kucaklaşıp, gönülden gönüle köprüler kurarak muhabbetle ve hürmetle kaynaşıyoruz. Silivri'miz 81 ilden vatandaşı bir arada yaşatan ve hoşgörü iklimine sahip çok müstesna bir yerleşim alanıdır. Silivri Belediyesi olarak ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır' hadisini kendimize rehber edinerek çalıştık. Gecemizi gündüzümüze katarak tüm Silivri'ye hizmetkâr olduk. Yıllardır kanayan tüm yaraları sarmaya, sorunları çözmeye ve acılara merhem olmaya gayret gösterdik. Silivri Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri Silivrili hemşerilerimizin beşikten mezara kadar olan ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Takdir edersiniz ki 5 yılda Silivri'de çok şey değişti. Gururla söylemek istiyorum ki hizmetlerimiz vaatlerimizin ötesine geçti. Bu eserlerimizle, hizmetlerimizle ve projelerimizle sizlerin huzuruna çıkmaktan da büyük onur duyuyoruz. Belirtmek isterim ki, hizmet, eser, çalışmak ve Silivri'mizi geleceğe taşımak bizim işimiz. Gören gözlerin ve duyan kulakların şahitlik ettiği hizmetlerimiz Silivri'mize olan sevdamızın şahididir” dedi.
“YENİ HİZMETLERE KOŞMA ZAMANIDIR”
Gelecek dönemde de hizmetlerin aralıksız şekilde devam edeceğini açıklayan Başkan Yılmaz, “Şimdi yeni ufuklara, yeni hayallere ve yeni hizmetlere koşma zamanıdır. Bugün, Cumhur İttifakı'nın Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Belediye Başkanı olarak huzurlarınızdayım. Biliyorum ki Ordulular gereğini yapacaktır. Ordulular Silivri'de Volkan Yılmaz'a, İstanbul'da ise Sayın Murat Kurum'a sahip çıkacaktır. İstanbul Muradına erecek ve Silivri'de birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin resmi devam edecektir. Çünkü Silivri'nin ve İstanbul'un çok ama çok hizmete ihtiyacı var. Silivri'nin artık kuru lafa ve boş vaade karnı tok. İstanbul'un, yaşanılan olumsuzluklardan, hizmetsiz kalmasından ve İstanbul'a zaman ayrılmamasından şikâyeti çok. Onun için feraset sahibi Silivrililer ve İstanbullular 31 Mart'ta gereğini yapacaklardır. 2024 yılı Silivri için yükseliş ve şahlanış dönemi olacaktır. 2019 yılında Silivri'de kuru vaat, boş söylem ve billboard belediyeciliği çöpe gitmiştir. Silivri'de artık eser, hizmet ve gönül belediyeciliği vardır. Bu millet kimin tuttuğu işi koparacağını, kimin gece uyumadan gündüz yorulmadan çalıştığını ve kimin hizmetkâr olduğunu çok iyi biliyor. Bizim sırça köşklerle ve deri koltuklarla işimiz yok. Biz Silivri'ye ve sizlere sevdalıyız. Silivri'nin bütün problemlerini Volkan Yılmaz'ın sırtına bırakıp kaçanlar şimdi çıkmış laf ebeliği yapıyorlar. Silivri'de artık problem yok. Silivri'de artık huzur ve hizmet var. Seçim yasaklarından dolayı 21 Mart itibarıyla açılışlar ve törenler yapılamıyor. Silivri Belediyesi olarak açılışları ve temel atma törenlerini günbegün yaptık. Fakat 8 tane halı sahamızın, 1 tane stadyumumuzun ve 24 tane parkımızın açılışını yetiştiremedik. Şu an bu tesislerimiz açık ve hizmet veriyoruz. Kimse merak etmesin, 1 Nisan'da buradayız. Sizlerden aldığımız güçle ve destekle bütün açılışlarımızın kurdelelerini hep beraber keseceğiz” diye konuştu.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP