Baldöktü: Bu dünyanın en büyük mutluluğu

Baldöktü: Bu dünyanın en büyük mutluluğu

8.07.2021 11:35:23

Nurullah Baldöktü İlk Okulunun ön bahçesinde devam eden düzenleme çalışmaları ve hazırlatılan özel ışıklı panonun montajını yerinde kontrol eden hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü, okul velisi ve özellikle öğrencilerin kendisine sarılarak teşekkür etmesi karşısında duygusal anlar yaşadı.

Adını taşıyan okulun ön bahçesine çevre düzenlemesinin yanı sıra hayırsever Nurullah Baldöktü bahçeye Atatürk imzalı ışıklı bir de pano yaptırdı.
Nurullah - Mehmet ve Serkan Baldöktü, Nurullah Baldöktü İlkokulu'nda Müdür Yusuf Güven ile birlikte yaptırdıkları yeni düzenlemeleri yerinde inceledi.
Hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü, adını taşıyan ve Silivri'ye kazandırdığı ilk eserlerden olan ilkokulun ön bahçesine öğrenci velileri için yaptırdığı çevre düzenlemesini yakından takip ediyor.

IŞIKLI PANO İLE ANLAMLI MESAJ
Oğlu Mehmet ve torunu Serkan Baldöktü ile önemli bir aşama kat eden çalışmaları yerinde inceleyen hayırseverler okulun kapalı spor salonu dış cephesine yaptırdıkları ışıklı panonun tamamlanan montajını da kontrol ettiler. Atatürk'ün az bilinen ve günümüzde değeri daha da iyi anlaşılan, “Diyarbakırlı, Vanlı, Erzurumlu, Trabzonlu, İstanbullu, Trakyalı ve Makedonyalı hep aynı cevherin evlatları, hep aynı cevherin damarlarıdır” sözü ışıklı panodan Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderin fotoğrafı ile birlikte yansıtıldı.

ÇEVRE VE PEYZAJ DÜZENLEMESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Okul girişinin sağı ve soluna ayrı ayrı havuzlu çevre düzenlemeleri kazandıran Baldöktü'nün projede tüm peyzaj düzenlemelerini de Alpaslan Oğuzhan Küpelioğlu gerçekleştiriyor.

BALDÖKTÜ'YE TEŞEKKÜR ETTİLER
Özel bitkiler ve meyve ağaçları ile gerçekleştirilen bahçe düzenlemesinin her aşamasını yakından takip eden Nurullah Baldöktü, okul ziyaretlerinde her de
fasında öğrenci ve velilerin teşekkürlerini kabul etti.
Kendisine sarılan çocukların içtenliği ile duygusal anlar yaşayan Baldöktü, “Bu dünyanın en büyük mutluluğu” diye tarif etti miniklerin kendisine yansıttığı mutluluğu.
Sevginar SALİ

YORUM YAP