Yalçın: Bulgaristan seçimleri Soydaşlarımız için çok önemli

Yalçın: Bulgaristan seçimleri Soydaşlarımız için çok önemli

8.07.2021 11:24:02

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, resmi sosyal medya hesabından 11 Temmuz'da yapılacak Bulgaristan genel seçimlerinde oy kullanılmasının önemine işaret ederken Silivri'de açılacak seçim sandığına da dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 11 Temmuz'da Bulgaristan'da yapılacak ve çift vatandaşlar için Silivri'de de sandık kurulacak seçimlere yönelik yazılı bir açıklama yaparak oy kullanma çağrısında bulundu.

YALÇIN: SEÇİMLER SOYDAŞLARIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın Bulgaristan seçimleri ile ilgili açıklama ve çağrısı şöyle: “Bulgaristan'da yapılacak seçimler, ülkemizde ve Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarımız ve kardeşlerimizin hak ve menfaatleri acısından büyük önem arz etmektedir. Seçimlerin, komşumuz ve ortak çıkarlarımız olan Bulgaristan için hayırlara vesile olmasını dilerim.

11 Temmuz 2021 tarihinde Bulgaristan'da gerçekleştirilecek erken genel seçimler ülkenin vatandaşlığını taşıyanlar için olduğu kadar bizler; Türkiye ve MHP için de önemlidir.

“TÜRK AZINLIĞININ HAKLARI İÇİN MÜCADELE EDENLERİN PARLAMENTODA GÜÇLÜ BİR TEMSİLİYET KAZANMASI GEREKİR”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Muhacir diye küçümsenenler, tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar, yani; düşmanla sonuna kadar dövüşenler. Çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak, çekilmek nedir bilmeyenlerdir. Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır” sözünden hareketle yüz binlerce soydaşımızın halen yaşadığı veya vatandaşlıkla bağlı olduğu Bulgaristan'da yapılan seçimlerde Türk azınlığının hakları için mücadele edenlerin parlamentoda güçlü bir temsiliyet kazanması gerekir.

SİLİVRİ ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULUNDA SANDIK AÇILIYOR

Bu sebeple ister Bulgaristan'da bağlı bulundukları ikametgahları ya da 11 Temmuz 2021 Pazar, seçim günü ilçemizde Yeni Mahalle'de Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulunda açılacak olan sandıkta oy kullanılmasının gerekliliğine işaret eder, seçimlerin soydaşlarımız, milletimiz ve ülkemiz için en hayırlı şekilde neticelenmesini temenni ederim.

Aklınız da gönlümüz de desteğimiz de her daim dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın ‘Ne mutlu Türküm' diyebilen herkesle oldu ve olmaya devam edecek.”

YORUM YAP