Balcıoğlu: Silivri’de değişimi yaşatalım

Balcıoğlu: Silivri’de değişimi yaşatalım

26.03.2024 12:39:47

“Sizlerden söz istiyorum, geleceğimiz, çocuklarımız ve Silivri'miz için sandığa gideceğiz ve Silivri'nin kötü talihini değiştireceğiz” diyen CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Selimpaşa'da “İBB ve ilçe belediyesini kazanalım. İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu.Silivri'de değişimi yaşatalım” mesajını verdi.

CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, Pazar akşamı Selimpaşalı hemşerilerine seslendi. Kendisine İlçe Başkanı İbrahim Kömür, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları eşlik etti.
BALCIOĞLU: SİZLERLE BİRLİKTE TAM YOL İLERİ
Toplantı meclis üyelerinin tanıtımıyla başladı, ardından Başkan Adayı Bora Balcıoğlu söz aldı. “Oldu bu iş” diyerek Selimpaşalılara ilgilerinden ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti.
Silivrili olduğuna burada da vurguda bulunarak, 81 ilden gelen vatandaşlarla da ilçemizde huzur içinde süren yaşama dair düşüncelerini paylaştı. “Sizlerle birlikte Tam Yol İleri deriz” sloganlarını hatırlatarak karırlılığını ifade etti.
GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR
Geçmiş dönemlerde Selimpaşa Mahallesi'nde Belediye Başkanlık görevinde bulunan İzzet Gürçay, Eşref Balaban ve Ahmet Yağcıoğlu'nu anarak, hizmetlerinden dolayı kutladı.
“TEK AMACIMIZ SİLİVRİ'DE BEREKETİ ARTIRMAK, İŞİ AŞI BÜYÜTMEK”
Balcıoğlu Selimpaşalılara şöyle seslendi: “Kimseyi kayırmadan sadece Selimpaşa'nın hizmetkarı olacağım. Hep sizlerle yan yana olduk, daime öyle de kalacağız. Tek amacımız Silivri'mizin, Selimpaşa'mızın bereketini artırmak, işini aşını büyütmek. Tarımdan hayvancılığa, eğitimden sağlığa tüm hizmetlerimizde adil, şeffaf ve israftan uzak bir düzeni hep birlikte kuracağız.
Selimpaşa'nın 450'ye yakın sokağı var, 26 caddesi var. Tarihi ve doğa güzellikleri olan ve Silivri sahilinin en uzun şeridine sahip. Nüfusu bakımından da en kalabalık üçüncü mahallemiz.
“PLANLARLA İLGİLİ İTİRAZLARIMIZI YAPTIK”
Selimpaşa'nın imar planlarıyla ilgili sorunları var. Çözülmesi için gerekli adımları attım. Ekrem başkanla görüştüm. Üzerimize düşeni yapmak için söz veriyorum. İtirazlarımızı yaptık. İlçeyi tanımayan kimseye asla teslim etmeyeceğim.
STAT VE SPOR KOMPLEKSİ SÖZÜ
Selimpaşaspor'a müjdem var. Başarılı bir kulübümüz var ama stadımız yok. 1 Nisan'dan sonra gençlerimize stadımızı ve spor kompleksimizi hayata geçiriyoruz.
ÇOCUKLARA SABAH KAHVALTISI SÖZÜ
Çocuklarımıza da bir müjdemiz var. Gelişiminiz için sabah kahvaltınız her sabah Bora ağabeyinizden gelecek. Her sabah okulunuza göndereceğim. İyi bir eğitim için çantanızı ve kırtasiye desteğinizi sağlayacağım.
SELİMPAŞA'YA ETÜT MERKEZİ SÖZÜ
Lise ve üniversite sınavına hazırlanacak öğrencilerimize de bir müjdemiz var Selimpaşa'mıza Etüt Merkezini kuruyoruz. Dershaneye gidemiyorsunuz diye üzülmeyeceksiniz. Bu Etüt Merkezimizde en az dershaneler kadar kaliteli eğitim alacaksınız. Sizlere her türlü ek kaynağı sağlayacağız.
KADIN KOOPERATİFLERİ
Kadın kooperatiflerini kuruyoruz. Yeter ki siz üretin, destek bizden. Açılacak Halk Marketlerimizde, oluşturulacak modern köy pazarlarımızda ürünlerimizi değerlendiriyoruz. Ekonomik gücünüzü arttıracağız, hem Silivri, hem ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacağız.
“EMEKLİLERİ SOSYAL HAYATA KATACAĞIZ”
Emeklilerimizin yaşam kalitesini arttıracak, sosyal hayata katılımlarını sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Yeni yaşam alanları oluşturmak zorundayız.
“DÜĞÜN SALONUNU İLK BİR YIL İÇİNDE HAYATA GEÇİRECEĞİM”
Selimpaşa'nın sahili kullanılamaz halde. Halk kiracı konumunda. Sahilimizi size teslim edeceğiz. Sosyal tesislerimiz, çok amaçlı salonlarımız olacak. İlk bir yıl içerisinde düğün salonunu hayata geçireceğim.
SELİMPAŞA'YA SANAYİ
Selimpaşa'da küçük bir sanayiye ihtiyacımız var. Arıtmanın orada olabilir, yerini birlikte konuşacağız.
Kadınlar, çocuklar, gençler, ihtiyaç sahiplilere yönelik çalışmalar yapacağız.
“DEPREME DAYANIKLI BİR SELİMPAŞA'YI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
Bir de deprem gerçeğimiz var. Bilim insanlarını bulup onlarla yol alacağız. İBB olarak deprem bölgesinde 250 tane konteynerimiz var. Bir yıldır yardımlaşma içerisindeyiz. Kentsel Dönüşüm planını hazırladık. Depreme dayanıklı bir Selimpaşa'yı hep birlikte inşa edeceğiz.
Sizlerden söz istiyorum, geleceğimiz, çocuklarımız ve Silivri'miz için sandığa gideceğiz. Silivri'nin kötü talihini değiştirelim. İBB ve ilçe belediyesini kazanalım. Benimle yol yürümeye var mısınız? İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu. Silivri'de değişimi yaşatalım. Sizleri mahcup etmeyeceğim.”

 Seda ŞİMŞEK

 

YORUM YAP