Avukat Didem Arslan hukuk bürosu açıldı

Avukat Didem Arslan hukuk bürosu açıldı

7.03.2016 10:55:26

Türkiye'nin prestijli eğitim kurumlarından olan Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Didem Arslan, lisans diplomasını aldıktan sonra iş hukuku alanında üstat kabul edilen Avukat Zafer Yegin'le birlikte 3 yıl çalışarak hukuki tecrübe kazandı. Yegin'le olan bağlantısını koparmayan Arslan, bundan sonra da Silivri ayağındaki davalarda müvekkillerini temsil etmeye devam edecek.

MESLEĞİNİ DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ SİLİVRİ'DE İCRA EDECEK
Didem Arslan, Silivri'nin yetiştirdiği bir avukat. Köken olarak Silivrili. İlçemizde doğup büyüyen Arslan, lise öğrenimini Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesinde tamamladı.


HUKUKİ DANIŞMANLIK VE AVUKATLIK BÜROSU HİZMETLERİYLE YANINIZDA
Genç avukat, hukukun evrensel ilke ve esasları ışığında Silivrililere iş ve sosyal güvenlik hukuku ağırlıklı olmak üzere, aile hukuku, icra hukuku, miras hukuku, gayrimenkul ve ticaret hukuku alanlarında avukatlık hizmeti verecek. Hafta içi 09.00-17.30 arasında çalışma planlamasıyla görev başına geçen Avukat Didem Arslan; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Şerif Sokak, Daire 3, Kat 2 adresinde hukuki danışmanlık, avukatlık bürosu ve dava takibi hizmetleriyle müvekkillerine en uygun hukuki çözümü sonuç odaklı bir anlayış içinde vermeyi hedefliyor.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP