Arslantaş, milletvekilliği için müracaatını yaptı

Arslantaş, milletvekilliği için müracaatını yaptı

20.03.2023 12:00:24

İş insanı Hakan Arslantaş, 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinde İstanbul 3. Bölge Milletvekilliği adaylığı için müracaatını AK Parti Genel Merkezinde yaptı.

Arslantaş, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı görüşmeler sonrasında Çankaya'daki AK Parti Genel Merkezine giderek milletvekili adaylık müracaatını yaptı. Arslantaş'ın önümüzdeki günlerde aday adaylığı süreci hakkında detaylı olarak basın toplantısı yapacağı öğrenildi.
HAKAN ARSLANTAŞ KİMDİR?
1970 yılında Silivri'de doğdu. Kore Gazisi babanın 7 kardeşinden biri. İlk okulu Piri Mehmet Paşa'da, ortaöğrenimi Silivri Ortaokulu ve Silivri Lisesinde dereceyle tamamladıktan sonra 1989 yılında girdiği Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden 1993 yılında başarıyla mezun oldu. 1998 yılında da İstanbul Üniversitesi'nde Uluslararası İşletme dalında MBA yaptı. Yüksek Lisansımın bir kısmını Amerika'da tamamladı. İyi derecede İngilizce biliyor. Askerlik hizmetini 1996 yılında Teğmen olarak Tunceli'de ifa etti. Evli, Merve ve Melisa adında iki evladı var. Birçok sivil toplum örgütünde görev aldı. MGV, Fazilet Partisi ve Refah Partisinin değişik kademelerinde görev aldı. Halen birçok STK'da çalışmalarına devam etmekte. İş yaşamımda başta sağlık sektörü olmak üzere, sigortacılık, fuar hizmetleri, yapı malzemeleri, inşaat ve gayrimenkul alanlarında çeşitli ülkelerde faaliyette bulundu. İş hayatına inşaat ve gayrimenkul üzerine Silivri'de devam ediyor. Sevginar SALİ

YORUM YAP