Aralık ayı meclisi görüşüldü

Aralık ayı meclisi görüşüldü

7.12.2017 15:53:14

Silivri Belediye Meclisi'nin Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 4 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Silivri Belediye Meclisi'nin 04.12.2017 Pazartesi tarihine rastlayan Aralık Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 16.00'da, Belediye Meclis Salonu'nda kaydedildi. Toplam 3 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda; bir madde karara bağlanırken, diğer maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.

KARARA BAĞLANAN GÜNDEM MADDESİ
Gündemin üçüncü maddesinde ilçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına araç tahsisi yapılması görüşüldü. İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve Silivri Ceza Kurumlarından Sorumlu Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekiline Toyota Corolla, Silivri Adliyesi'ne ve İlçe Jandarma Komutanlığına Fiat Egea, İlçe Müftülüğüne ise Renault Megane marka araçların tahsis edilmesi kararı oybirliği ile alındı.

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN GÜNDEM MADDELERİ
Gündemin birinci maddesinde yer alan; ilçemiz sınırları içinde bulunan isimsiz cadde ve sokakların isimlendirilmesinin görüşülmesi konusu İsim ve Tespit Komisyonu'na havale edildi.
Gündemin ikinci maddesindeki; Silivri İlçesi, Silivri Merkez Kentsel Sit Alanı ve Selymbria Antik Kenti Nekropolü III. Derece Arkeolojik Sit Alanına ait 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planına yapılan itirazların görüşülmesi hususu oybirliği ile İmar Komisyonu'na havale edildi.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP