AK Parti’nin yeni Yürütmesi belirlendi

AK Parti’nin yeni Yürütmesi belirlendi

23.12.2020 12:25:24

Geçtiğimiz günler gerçekleştirilen olağan ilçe kongresinde ikinci dönem için güven tazeleyen Mutlu Bozoğlu, oluşturulan Yürütme Kurulunu “AK Parti'mize ve Silivri'mize hayırlı olsun”  diyerek duyurdu.

Konuyla ilgili paylaşımda AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde: “Hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam ediyoruz. Bu yolda gerçekleşen bayrak değişimlerinin ise gücümüze güç kattığı inancındayız. Bu vesile ile bize güç veren kurucularımıza, delegelerimize, mahalle, ilçe ve il yöneticilerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, tüm AK Parti camiamıza ve bizlere destek veren tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğimiz Yürütme Kurulumuz; Ak Parti'mize ve Silivri'mize hayırlı olsun.”

AK PARTİ SİLİVRİ'NİN YENİ YÜRÜTME KURULU

Mutlu Bozoğlu Başkanlığında, AK Parti Silivri'nin yeni dönem yürütme kurulu şöyle oluşturuldu: Serkan Aydın-Siyasi ve Hukuk İşleri, Hasan Türkyılmaz-Yerel Yönetimler, Sedat Alkış-Teşkilatlanma, Kubilay Han-Ekonomi İşleri, Semanur Kepenek-Seçim İşleri, Ahmet Ali Zilan-Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler, Hakan Bayraktar-Tanıtım ve Medya, Ekrem Pamuk-Mali ve İdari İşler, Ayfer Uçar Dağgül-Sosyal Politikalar ve Esra Yılmaz-İlçe Sekreteri.

YORUM YAP