Melih Yıldız: Çiftçilerimize daha güçlü destek geliyor

Melih Yıldız: Çiftçilerimize daha güçlü destek geliyor

23.12.2020 12:11:07

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Gıda Daire Başkanlığına Ahmet Atalık ile geçtiğimiz günler gerçekleştirdikleri görüşmeyi değerlendiren İBB ve Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi, İBB Tarım Komisyon Üyesi Melih Yıldız, 2021'de çiftçilere daha güçlü bir desteğin öngörüldüğünü müjdeledi.

İBB'de 2021 yılında çiftçilere verilecek desteklerin değerlendirmeleri devam ederken, önceki seneye nazaran daha güçlü ve organize bir katkı sunulacağı hususunda çalışmaları yürütenler kararlı.

ATALIK: İSTANBUL ÇİFTÇİSİNİ ÇOK ÇEŞİTLİ ARAÇLARLA DESTEKLEYECEĞİZ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Gıda Daire Başkanlığına Ahmet Atalık İstanbul çiftçisini 2021 yılında çok çeşitli araçlarla destekleyeceklerini duyururken, CHP'li İBB Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Ayhan Tutun ile konunun detaylarına dair görüşmeler yaptıklarını paylaştı.

İHTİYAÇ VE TALEPLER İLETİLDİ

İBB ve Silivri CHP Meclis Üyesi Melih Yıldız, konuyla ilgili değerlendirmesinde İBB Tarım Komisyon Üyeleri olarak, İBB Muhtarlıklar ve Gıda Daire Başkanlığını ziyaret ettiklerini, çiftçilerimizin ihtiyaçları, muhtarlarımızın taleplerini ve 2021 yılı programı ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

YILDIZ: BU YIL DAHA GÜÇLÜ BİR DESTEK SAĞLANACAK

Yıldız, “İBB'nin çiftçilerimize yönelik destekleri bu yıl hem daha kapsamlı hem de daha organize bir şekilde, iyi programlanarak gerçekleştirilecek. Üreticilerimiz bu hususta rahat olsunlar” müjdesini verdi.

 

 

YORUM YAP