AK Parti ile MHP arasında ‘ittifak’ teması

AK Parti ile MHP arasında ‘ittifak’ teması

5.01.2019 10:27:42

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, beraberindeki İlçe Teşkilatı heyetiyle birlikte önceki gün Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetimi ile Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina ve Meclis Grup Başkanvekili Tamer Şişman ile birlikte 4 Ocak Cuma günü, 10.00'da, Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ı ziyaret etti.

YEREL SEÇİMLERDE İŞBİRLİĞİ KONUSU MASAYA YATIRILDI
Adalet ve Kalkınma Partisi heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak bir biçimde karşılandı. AK Parti'nin İstanbul'un 39 ilçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği buluşma programı kapsamında yapılan ziyarette 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı seçim çalışmalarına ilişkin istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP