İttifak adayından Barlas’a ziyaret

İttifak adayından Barlas’a ziyaret

5.01.2019 10:29:11

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı MHP'li Volkan Yılmaz, AK Parti'nin en sevilen Belediye Başkan Aday Adaylarından Sami Barlas'a ziyaretinde adeta bir çıkarma yaptı.

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP Teşkilat Başkanı Gökhan Daşgın, MHP Belediye Başkan Aday Adaylarından Zahir Muslu, Samsunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Sancak, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı MHP'li Volkan Yılmaz'ın Barlas'a ziyaretinde hazır bulunan heyetin içindeydi.

BARLAS: MÜCADELEMİZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK
Yılmaz'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sami Barlas, “Mücadelemiz Cumhur İttifakı adayımız Volkan Yılmaz ve teşkilatımızın tüm dinamikleriyle ile birlikte sonuna kadar devam edecek. Durmak yok, hizmete devam” dedi.

YILMAZ: BARLAS GİBİ KIYMETLİ İSİMLERLE MÜCADELE ORTAKLIĞINDAN ONUR DUYARIZ
Yılmaz, Barlas ile buluşmasından büyük keyif aldığını ifade ederken, “İttifakımızın gücü ve etkisini her geçen gün ile birlikte daha net hissediyoruz. İnsanların destek söylemleri, ilgisi, güven beyan eden açıklamalarıyla moral depoluyoruz. Sami Barlas gibi kıymetli isimlerle Silivri'de sürdürdüğümüz mücadele ortaklığından onur duyarız” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP