‪Aksu: Bayrağımız yere düşmeyecek

‪Aksu: Bayrağımız yere düşmeyecek

18.10.2020 10:39:04

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Silivri İlçe Başkanlığına Fatih Canpolat'ın atandığını ilan eden Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ramiz Aksu, “Silivri İlçe Teşkilatlanma çalışmalarımız kapsamında, sancağımızın genç Alperenlerle çok daha yükseklere çıkarılmasında kararlıyız” açıklamasında bulundu.

"Silivri İlçemizde bundan sonra bayrağımız yere düşmeyecek” diyen Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Fatih Canpolat'ın Silivri Alperen Ocaklarına atamasının İl Alperen Ocakları Başkanı Nail Gün tarafından gerçekleştirildiğini ilan etti “BBP camiamıza ve Silivri ilçemize hayırlı olsun” ifadesini kullanarak.

BBP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından konuya ilişkin yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Silivri İlçe Başkanlığına Fatih Canpolat atanmıştır. Silivri İlçe Teşkilatlanma çalışmalarımız kapsamında, sancağımızın genç Alperenlerle çok daha yükseklere çıkarılmasında kararlıyız. Bundan sonrada çalışmalarımız gençlerimizle bu azim ve kararlılıkta devam edecektir.”

YORUM YAP