Zeytin Dalı, özel çocukları ağırladı

Zeytin Dalı, özel çocukları ağırladı

23.10.2019 12:16:26

Zeytin Dalı Kır Bahçesi, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Merkezi ailesini yemekte ağırladı.

Sunduğu muhteşem doğa, bitki ve hayvanları barındıran mekanıyla Eylül ayında hizmete açılan ve kısa sürede çok sevilen Taşkın ailesinin sahipliğindeki Zeytin Dalı Kır Bahçesi, dün özel çocukları yemekte ağırladı. İşletme Müdürü Özlem Taşkın ve ailesi konuklarıyla yakından ilgilendi.

Okul Müdürü Birol Çetin, Müdür Yardımcıları Sedef Tümeğ Küçükoğlu, Hakan Akçaçakır ve Emine Yıldırım, öğretmen, öğrenci ve okulun gönüllüsü ressam İnci Aydar, Taşkın ailesinin misafiri oldu.

Özel çocuklar ve eğitimciler, doğanın eşsiz güzelliklerini özenle bir araya getiren, sevimli dostlarımızı da unutmayan, muhteşem bir atmosfer ve leziz yemekler sunan Zeytin Dalı Kır Bahçesi'ne hayran kaldılar ve keyifli zaman geçirdiler. 

Doğal güzelliğiyle büyüleyen mekanı çok beğenen Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Merkezi ailesi, nazik davetleri dolayısıyla Taşkın ailesine teşekkür etti, mekanının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Özel çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan Zeytin Dalı Kır Bahçesi sahiplerini tebrik ediyor, ilgi, duyarlılıkları ve güzel ev sahiplikleri dolayısıyla biz de Hürhaber ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

Gazitepe Mahallesi, Taşkınlar Çıkmazı Sokak, No: 4 adresinde faaliyet gösteren mekân, Pazartesi hariç her gün 09.30-00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 450 kişi kapasiteli kır düğün alanı, çatı katındaki masalsı gelin odası, 150 kişi kapasiteli kapalı alanı, geniş otopark imkânı, çocuk oyun alanı, fotoğraf çekim alanları, süs havuzları, kaz, ördek, koyun, köpek, güvercin gibi sevimli misafirleri ve otantik taş fırınıyla bölgenin en nezih yeme-içme ve organizasyon tesisi olmaya aday.

Kahvaltı, brunch, öğle, akşam yemeği ya da özel yemek organizasyonlarınız için Zeytin Dalı çok yakınınızda.  Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yapmak için arayabileceğiniz telefon numarası: 0535 104 60 02

Renginar SALİ

 

 

 

 

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Kadınlarımız yeteneklerini keşfediyor
Sonraki »

YORUM YAP