Yüksel, İlçe Başkanlığı iddiasında kararlı

Yüksel, İlçe Başkanlığı iddiasında kararlı

9.08.2019 10:01:11

2009 yılından bu yana CHP'nin Türkiye ortalaması pilot bölgesi olarak belirlediği Yeni Mahalle'de başkanlık görevini yürüten Oktay Yüksel, ilçe başkanlığı için çalışıyor.

CHP kulisleri Aralık ayında olması beklenen ilçe olağan kongre arifesinde giderek hareket hızını arttırıyor. Silivri Belediyesinin kaybedilmesi, İBB'de elde edilen iktidar sonucu ile gelen farklılaşmada CHP tabanı yeni dönem ilçe başkanını belirlemeye hazırlanıyor.

YÜKSEL, ADAYLIK İDDİASINI GÜÇLENDİRİYOR
Suna Göçengil, Mümün Koçoğlu, Zafer Bıyıklı, Yaşar Gören'nin ilçe başkan adaylığı niyetleri yanı sıra uzun yıllar partiye hizmet eden 2009 yılından bu yana Yeni Mahalle Başkanı olan Oktay Yüksel de adaylık kulislerin derinleştirerek çalışmalarını yürütüyor.
Geçmiş dönem CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Serim Sencer Işıklar, Gümüşyaka CHP Mahalle Başkanı Sunay Avcıoğlu, geçmiş dönem CHP Meclis Üyesi Nazif Konuk, Yüksel'in süreç içinde bir araya geldiği isimler arasında.

YÜKSEL: CHP BAYRAĞINI SİLİVRİ'DE EN YÜKSEĞE TAŞIMAK İÇİN GÖREVE TALİBİZ
Yüksel, “Parti tabanımızın nabzını ölçüyoruz. CHP emektarları ile görüş alışverişlerimiz, kamuoyunun beklentilerini değerlendirme temaslarımız devam ediyor. CHP İlçe Başkanlığı görevini layığı ile yerine getirecek güce, özgüvene sahibim, yönetim kurulu ve partililerimiz ile CHP bayrağını Silivri'de en yükseğe taşımak için göreve talibiz. Bu hedefe yürümek isteyen herkesle gönül birliği yapmaya da hazırız” dedi.
Haber:
Sevginar SALİ

  1. ali ali

    la get

YORUM YAP