“Yolunuz ve bahtınız açık olsun”

“Yolunuz ve bahtınız açık olsun”

23.06.2019 15:53:21

Odak Okulları, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezunu ortaokul öğrencilerini uğurladı.

Odak Okulları Silivri Kampüsü Müdürlüğü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezunu ortaokul öğrencilerini, liseye uğurladı. İdareci ve öğretmenler, öğrencilerine, lise hayatlarında başarı dileğinde bulundular.

“GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANMANIZ İÇİN ALT YAPIYI EN İYİ ŞEKİLDE OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK”
Odak Okulları yetkilileri, mezun öğrencilerine şu sözlerle seslendi: “Daha dün gibi okula geldiğiniz ilk günleriniz. Bugün ODAK bünyesinde geçirdiğiniz çok güzel bir yılın ardından lise eğitimi görmek üzere mezun oldunuz. ODAK Okulları olarak bizler, sizlerin tam donanımlı yetişmeniz, yarınlara en iyi şekilde hazırlanmanız ve gelecekte karşılaşabileceğiniz her türlü sorunla baş edebilmeniz için gerekli alt yapıyı hep birlikte, en iyi şekilde oluşturmaya çalıştık.

“GEREKTİĞİNDE KURUM OLARAK YANINIZDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”
Bundan sonraki süreçte Atatürk ilke ve inkılaplarından sapmadan, okulunuzda aldığınız nitelikli eğitimin size kazandırdığı yetkinliklerle lise eğitiminize devam edecek, hayallerinizdeki geleceği elde etmek için yoğun bir süreç geçireceksiniz. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, belki zorlanacaksınız fakat asla yılmayacaksınız. Sizleri çocuk halinizle, genç halinizle, edindiğiniz tecrübelerle ve henüz tecrübesizliğinizle çok sevdik ve hep seveceğiz.
Bizleri, okulunuzu ve doğup büyüdüğünüz kentinizi unutmayın. Bizler buradan sizleri gideceğiniz her yerde izleyecek gerektiğinde kurum olarak yanınızda olmayı sürdüreceğiz. Sevgili Mezunlarımız, yolunuz ve bahtınız açık olsun!”
www.odakokullari.com.tr

YORUM YAP