Yepyeni bir yaşam ve yatırım fırsatı; Silivri Sunrıse

Yepyeni bir yaşam ve yatırım fırsatı; Silivri Sunrıse

21.03.2018 10:17:04

Eren İnşaat ve Kya İnşaat'ın ortak girişimleriyle hayata geçirilen Silivri Sunrıse projesi; modern yaşam tarzının tüm ihtiyaçlarına cevap veren karma konseptiyle, hayattan beklentisi mutluluk olanlara konforlu ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Kaliteli, güvenilir, yüksek standartlarda, bölgesine değer katan, aynı zamanda ulaşılabilir yapılar üretme hedefiyle yola çıkan Eren İnşaat ve Kya İnşaat, gayrimenkul sektöründeki yeni Silivri Sunrıse projesini satışa çıkardı. Silivri'nin popüler lokasyonlarından Yeni Mahalle'de yükselen Silivri Sunrıse, bir rezidanstan beklenen konfor ve hizmeti uygun şartlarda sakinlerine sunuyor.

HER AİLEYE UYGUN BİR YAŞAM ALANI SUNABİLMEK İÇİN ALTERNATİF DAİRE SEÇENEKLERİ BULUNMAKTA
Tamamı 6 katlı 2 bloktan oluşan projede; 39 daire, 2 ticari dükkân yer alıyor. Silivri Sunrise; 3+1 DE LUX (brüt:160 m2), 2+1 GOLD (brüt:130 m2), 2+1 SILVER (brüt: 120 m2), 3+1 PREMIUM (brüt: 165 m2), 2+1 BRONZE (brüt: 130 m2) aralığında 5 farklı daire tipi ile ailelerin ihtiyaçlarına uygun olarak farklı ölçeklerde tasarlandı.

DÖRT DUVARDAN FAZLASI...
Az katlı yapısıyla huzurlu ve sakin bir ortam sağlayacak olan Silivri Sunrise, ailece mutluluk içinde yaşayacağınız sımsıcak bir hayat vaat ediyor. Çok özel bir peyzaj projesiyle tasarlanan Silivri Sunrise'ın büyük bölümü yeşil alanlara ayrıldı. Silivri Sunrise projesi; peyzaj alanları ile birlikte çocuk oyun parkı, giriş güvenliği, asansörleri, bireysel kombili yerden ısıtmalı tesisatı, yangın güvenliği, otoparkı, su deposu ve jeneratör gibi olanakları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Tamamı birinci sınıf malzemelerle donatılmış olan projede konutlarda fortmanto, giyinme dolabının yanı sıra ankastre mutfak donanımı seti standart olarak alıcısına sunuluyor.
Silivri Sunrise projesinde daireler banka kredisine uygun durumda… Projenin teslim edileceği tarih Haziran 2018 olarak hedefleniyor.

MERKEZİ KONUMU SAYESİNDE ULAŞIMDA DA AVANTAJ SAĞLIYOR
Sakinlerine maksimum konfor sağlaması amacıyla tasarlanan Silivri Sunrise; alışveriş merkezleri, eğitim kurumları, hastaneler, ibadethaneler ve ulaşım arterlerine yakın lokasyonu itibarıyle de yatırımcısına ve oturumcusuna kazanç vaat ediyor.

ÖRNEK DAİRESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Silivri Sunrıse projesinin örnek dairesi ziyarete açık. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçiliği ile projenin bitmiş hali hakkında net fikirler veren örnek daireyi, haftanın her günü ziyaret edebilirsiniz.
Silivri Sunrise iletişim;
Satış Ofisi: Yeni Mahalle, Erkin Balaban Caddesi, No:41 Silivri
Gsm: 0542 362 38 88 - 0532 585 27 28
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP