Yepyeni bir organizasyon kullanım alanı Şelale Kır Bahçesi

Yepyeni bir organizasyon kullanım alanı Şelale Kır Bahçesi

Düğün, nişan, kına gecesi, toplantı, iş yemekleri, baby shower, doğum günü, kurumsal etkinlikler, sünnet eğlencesi, mangal partisi gibi her türlü davet organizasyonunu gerçekleştirebilecek kapasitedeki Şelale Kır Bahçesi, konuklarına eşsiz bir ev sahipliği deneyimi yaşatmaya hazır!

Şelale Kır Bahçesi, Silivri'nin orta yerinde ideal konumu, dev ağaçların gölgesinde ferah bahçesi, geniş ve rahat pist alanı, tamamı doğal ağaçtan imal edilmiş kamelyaları ile dilediğiniz zaman hizmetinizde… Şelale Kır Bahçesi birbirinden güzel ağaçlar, renkleriyle büyüleyen çiçekler ve yeşil çimenlerin yanı sıra ferah dans pisti ve yenilenen şık dekorasyonu ile çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapacak. En özel günlerinizi unutulmaz bir anıya dönüştürmeyi hedefleyen İşletme Sahibi Alper Bozkır, tüm detayları sizinle birlikte planlamaktan mutluluk duyacağını belirtti. Kolay kolay bulunmayan kır atmosferli, yüksek ağaçlarla çevreli, şelalesi ile serinlik vaat eden özel bir peyzaja sahip olan Şelale Kır Bahçesi, açık havanın ferahlığında, huzur veren bir ortamda, keyifli organizasyonların aranan adresi olarak hizmet vermek konusunda oldukça iddialı. Sade, rahat ve gösterişten uzak bir tarza sahip kır düğünü konsepti isteyenlere bilhassa hitap eden Şelale Kır Bahçesi, romantik yapısıyla hayalinizdeki düğün için arzu ettiğiniz mekân olabilir. Misafirlerinizi rahatça ağırlayabileceğiniz, zarafetin doğayla buluştuğu, düzenli ve konforlu bir bahçe düzeni için son sürat yeniliklere gidildiğini vurgulamak istiyoruz. Etkinlik planları için farklı bir doku arayanlardansanız, Şelale Kır Bahçesi tam size göre…

PİKNİK SEVERLER MESKEN EDİNECEK
Şelale Kır Bahçesi, aynı zamanda doğa ve piknik severler için de keyifli bir mekân. Uzun ve soğuk geçen kış mevsiminin ardından havalar ısındı ve sabırsızlıkla beklediğimiz mangal keyfinin vakti de geldi. Biraz dinginleşmenin, sakinleşmenin, umut depolamanın, işten güçten başımızı kaldırıp gökyüzüne bakmanın vakti… Koca bir arazi üzerine kurulu Şelale Kır Bahçesinde sabahtan akşama kadar doğayla iç içe vakit geçirebilirsiniz. Et-mangal-doğa üçlemesinin hakkını veren mekan, çok sayıda gölgelikli ahşap oturma yerleriyle, alabildiğine uzanan yeşillik alana sahip. Dışarıdan mangallık etinizi getirip, size verilen hazır yanmış mangalla, keyifli bir şekilde saatlerinizi geçirebileceğiniz bir yer. Yaşamın yorucu temposundan sıyrılmak için yepyeni bir fırsat, huzurlu zaman geçirmek isteyenlerin kaçış rotası olacağına inanıyoruz.

HAYALİNİZDEKİ YAŞAM ALANINI PROJELENDİRİR
Mekânın temel faaliyet konularından biri de botanik. Muhteşem canlı koleksiyonuna sahip olan Alper Bozkır, hayalinizdeki bahçeyi gerçeğe dönüştürüyor, peyzaj tasarım ve uygulamanın yanı sıra fidanlık, bitki, özel büyük ağaçların toptan ve perakende satışı ile otomatik sulama sistemi alanında hizmet kalitesiyle sınırları zorluyor. Bozkır'ın özel bir mesajı oldu; “Bize uğramadan Leylandi fidanı satın almayın, kaliteyi karşılaştıranlar, fidanlarımızın farkını anlayacaktır” şeklinde. Burada diğer servi türlerinden çok daha dayanıklı olması ile bilinen Leylandi fidanını direk üreticiden daha cazip bir fiyatla alma kolaylığı da sizlere sunuluyor.

Yeni Mahalle, Çizgi Sokak, No:74/ABC Silivri daha açık tarifiyle E-5 üstü Parkköy mevki Murat Çeşme karşısındaki yerinde her türlü aklınızı karıştıran sorulara cevap bulabilirsiniz. Ziyaret etmekte geç kalmayın…
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP