Yaz tatillerini kısa tutup derslere döndüler

Yaz tatillerini kısa tutup derslere döndüler

3.08.2017 12:10:18

Atatürk Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, yaz tatilini erken tamamlayarak Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları ilçemiz bazı okullarında da düzenlenmekte. 2017-2018 Eğitim-öğretim yılına hazırlık olarak düzenlenen Yaz Dönemi kursları Atatürk Anadolu Lisesinde de 31 Temmuz 2017 tarihi itibariyle başladı. Öğrenci ve öğretmenleri yaz tatilini tamamlayıp önceliklerine geri döndüler. 11 ve 12. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla Dil, Sözel, Türkçe-Matematik, Sayısal olmak üzere toplam 9 sınıf oluşturuldu. Belirlenen program çerçevesinde yeni eğitim-öğretim yılına iyi hazırlanmak adına eğitime başlandı. Diğer okullarda olmayan Dil Sınıfı, Atatürk Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin talebi üzerine oluşturuldu.

NİZAMOĞLU: OKULUMUZ EĞİTİMDE DE FARKINI ORTAYA KOYDU
Okul Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu, gazetemize yaptığı özel açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Okuluz, TUBİTAK projesi, tiyatro gösterileri, söyleşiler, şenlikler, müzik grupları, halk oyunları, sportif aktiviteler, sanatsal projelerle son üç yılda eğitim alanında en güzel örneklerle anıldı.
Son üç yılda inanılmaz bir dönüşüm geçiren Silivri'nin yükselen değeri Atatürk Anadolu Lisesi bu kez de önemli bir eğitim hamlesine imza attı. Öğretmenler, veliler ve 12. sınıf öğrencilerinin ortak kararıyla 31 Temmuz'dan itibaren okulların açılma tarihine kadar haftada 5 gün 8 saat toplamda 240 saat ders işleme kararı alındı.
Okul idaresi olarak aldığımız bu karar, velilerin takdiriyle karşılandı. Pek çok veli yüksek fiyatlara öğrencilerini özel kurumlara göndermek yerine çocuklarını kendi okullarında ücretsiz okutmanın ve birinci sınıf eğitim verdirecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

“TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ KALİTELİ EĞİTİMİ HAK EDİYOR”
Tüm öğrencilerimizin kaliteli eğitimi hak ettiğini düşünüyoruz. Onların özel kurumlarda alacakları eğitimin çok daha iyisini okulumuzda verebileceğimize eminiz. Öğretmen kadromuz muhteşem, öğrencilerimiz motive, velilerimiz destekçi. 31 Temmuzda ders başı yaptık. Öğrencilerimizin okula geliş gidişlerini, yemek ihtiyaçlarını, kitap ihtiyaçlarını düşünerek planlamamızı yaptık ve 2017-2018 öğretim yılını sabırsızlıkla beklemeye koyulduk.”
Haber: Renginar SALİ

  1. erdi erdi

    2017 yılında 1000 de 5000 de 10 000de 20 000 de 50 000 de 100 000 de kaç öğrenciniz var

YORUM YAP