Engin Akın

Yavuz’un hiç mi suçu yok?

Kimi “Kulübü yüz üstü bıraktı gitti” dedi!
Kimi, “Biz de paramızı alamıyoruz ama bırakıp gitmiyoruz” diye nutuk attı.
Kimi, şifre peşinde koştu!
Kimi de Zonguldak Kulüp Müdürüne telefon edip, “Onların işini yapma” dedi, diyecek kadar kömürleşti!!!

Ha bugün, ha yarın aklıselim devreye girer düzelir, kaş yapayım derken göz çıkartmayalım diye bekledim durdum. Ancak, Zafer Sarıbaşak'ın 5 aylık maaş alacağını, çoluk çocuğunun rızkını yasal yollardan alabilme tebligatına başkan imzasıyla “Böyle bir borcumuz yoktur, alacak iddiaları mesnetsizdir” diye itiraz edilmesi bendeki bardağı taşırdı.

Tavuk suyu içer Allah'a bakar.
Çok merak ediyorum, Arife hanım, Süleyman Bey, Recep Bey, Doğan Bey, Yusuf Bey biriniz çıkıp Zafer'e borcumuz yoktur, iddiaları mesnetsizdir diyebiliyor musunuz? İnançlı olduğunuzu bilen biriyim, peki bu vebale sizler de ortak olabiliyor musunuz?

Bu adam kulüp müdürüydü. Yapmaz ama ya bir gün kulübe gelen paraların hesaplar arası trafikle naylon faturalarla nasıl buharlaştığını, kimlerin ne kadar indirdiğini, belgeleriyle ortaya dökerse şayet üzerinizdeki bu vebal bunu karşılar mı?

Takım bahane.
Zafer'in maaşlarının üstüne yatıp başkanın kılıfına uydurulmuş alacaklarını kurtarmak için gece yapıyorsunuz, bilet satıyorsunuz, belediyeye, Kaymakama vereceksiniz ya biri çıkıp bu kulübe 3 milyon para girmiş, müdürün maaşı bile ödenmemiş, “bana çalışanın hakkıyla gelmeyin” derse o gece protokolde nasıl oturacaksınız?

Belediye başkanını, kaymakamı geçtik.
Takıma konuşurken, “Ben aslında AKP'liyim ama bakın kulübe hiç sahip çıkmıyorlar, Cumhurbaşkanı ile temas halindeyim, söz verdi tüm alacaklarınız ödenecek” diyerek Cumhurbaşkanını bile, bu cambaza bak, oyununa alet ettirdiklerine göre Zafer Sarıbaşak'ın işi bırakma süreciyle ilgili açıklama yapmak ve hakkını yargı yoluyla almaktan başka çaresi kalmıyor.

Mahkeme sürecinde ortaya çıkabilecek tüm rezilliklere hazırlıklı olmak lazım!
Mesnet dediğin böyle bir şeydir.
İnkâr ederken kendini ele verirsin.
Bir resim, bir görüntü neler anlatır.
Hiç topu birbirinize atmayın.
Hepiniz bu oyunun içindesiniz.
Hepiniz oradaydınız.
Önce Rasim hocayı,
Sonra menajeri,
Ardından da malzemeciyi
Şimdi de müdürü uzaklaştırdınız.
Işıklar'ı karattınız ama futbol da hiçbir şey gizli kalmaz ki...

YORUM YAP