Yarı finalistler ve eşleşmeler belli oldu

Yarı finalistler ve eşleşmeler belli oldu

11.05.2021 10:23:32

TFF 2. Lig Yükselme Çeyrek final maçları tamamlandı. Çift maç eleminasyon sistemine göre oynanan çeyrek final maçlarının ardından yarı finale kalan takımlar belli oldu.

TFF 3.Lig 1.Grup çeyrek final eşleşmelerinde rövanş maçında Ofspor'u 1-0 mağlup eden Yeşilyurt Belediye ilk maçta rakibine 2-1 yenilmesine rağmen deplasmanda attığı golle turu geçen taraf oldu. Gruptaki diğer çeyrek final maçında ise 1928 Buca ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Arnavutköy Belediyespor'u rövanşta 2-0 mağlup ederek diğer çeyrek finalist oldu. Bu grupta yarı final maçı 1928 Buca ile Yeşilyurt Belediye arasında oynanacak.

TFF 3.Lig 2.Grup çeyrek final eşleşmelerinin ilkinde ise ilk maçta sahasında Kütahya Belediye'yi 1-0 mağlup eden İskenderun FK deplasmanda da 3-2 kazanarak yarı final biletini cebine koydu. Diğer çeyrek final eşleşmesinde de Yomra deplasmanda Fethiyespor'u 1-0 yenmesine rağmen ilk maçta sahasında 2-1 kaybettiği için tura veda etti. Fethiye deplasmanda attığı golle turladı. Bu grupta yarı final eşleşmesi de İskenderun FK ile Fethiye arasında oldu.

TFF 3.Lig 3.Gruptaki çeyrek final eşleşmelerinin  ilkinde ise ilk maçta 0-0 berabere kalan Isparta 32 ile İçel  İdman Yurdu karşı karşıya geldi. İçel İdman Yurdu sahasında rakibi ile 2-2 berabere kalırken Isparta 3-2 deplasmanda attığı gollerle turu geçen taraf oldu. Diğer eşleşmede ise Erok ile Çatalca nefesleri kesti. Erokspor deplasmanda 1-0 kazandığı maçın rövanşında sahadan 2-1 galip ayrılarak yarı finalde Isparta 32 ile eşleşti.

TFF 3.Lig 4.Gruptaki çeyrek final eşleşmesinde ise Bursa Yıldırım ile 1954 Kelkit 2-2'nin rövanşında Bursa'da karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlanırken Bursa Yıldırım deplasmanda daha fazla gol attığı için yarı finale yükselen taraf oldu. Diğer çeyrek final maçında ise 68 Aksaray evinde 2-1 yenildiği Düzce'yi deplasmanda 3-0 mağlup ederek yarı finalist oldu. Yarı finaldeki eşleşmenin adı ise Bursa Yıldırım- 69 Aksaray Belediyespor oldu.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP