Yalçın: Güneş balçıkla sıvanmaz

Yalçın: Güneş balçıkla sıvanmaz

17.12.2020 10:10:20

Kavaklı'da vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP iktidarında Silivri'nin hizmet ve yatırımlar konusunda iki yılda büyük mesafe kat ettiğini belirterek, kimsenin bu ivmeyi yanlış ve farklı yönlendirmeler ile baltalamasına müsaade etmeyeceklerini belirtti. Yalçın ayrıca Kavaklı'da vatandaşlardan aldığı tepkileri de değerlendirirken, “Halkımız her şeyin farkında” dedi.

Kavaklı'da yer tahsis kararının ardından Plazma Üretim Tesisi yatırımıyla ilgili muhalefet partisi CHP'nin söylemleri sonrasında MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, MHP Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Kalaycı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Kavaklı Mahallesinde bir dizi esnaf ziyaretinde bulundular.
MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Gökalp Kalaycı ve yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli temaslarda bulunarak gündeme gelen yatırımın içeriği ve yararlarını anlattılar.
Kavaklı Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Gökhan Yıldız'ı ziyaret eden MHP'liler, yapılması planlanan Plazma Üretim Tesisiyle ilgili fikir alışverişinde bulundular, konuyla alakalı istişareler gerçekleştirdiler. Kavaklı'da esnaf ziyareti yapan MHP'liler, vatandaşlarla görüşüp muhalefet partisi CHP'nin iddialarına ilişkin bilgilendirmeler de yaptılar.

YALÇIN: GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Vatandaşlarımız her şeyin farkındalar. Biz gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. İnsanların akıllarını bulandırarak, yalan söyleyerek kimse bir yere varamaz. Silivri ve Kavaklı halkının çıkarlarını her koşulda dün olduğu gibi bundan sonra da savunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İki yılda MHP iktidarında Silivri'nin hizmet ve yatarımlar hususunda kat ettiği mesafe ortada. Yerel yönetim ve siyaset alanında çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Kimsenin de bu süreci baltalaması veya halkı yanlış yönlendirmesine müsaade etmeyeceğiz. Güneş balçıkla sıvanmaz” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP