Yalçın: Belediyemiz karla mücadelede başarılı bir sınav verdi

Yalçın: Belediyemiz karla mücadelede başarılı bir sınav verdi

15.02.2021 12:23:03

Hafta sonu etkili olan yağışlarda karla mücadele çalışmalarını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a eşlik ederek yerinde takip eden MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “SAKOM (Silivri Afet Koordinasyon Merkezi) çok iyi oldu, son derece organize ve sistemli bir çalışma yürütüldü” dedi. Yalçın ayrıca emeği geçen herkes ve tüm kurumlara teşekkür ederken Silivri Belediyesi'nin karla mücadelede başarılı bir sınav verdiğine de dikkat çekti.

Hafta sonu Silivri'de etkili olan yoğun yağışlar siyasilere de kar mesaisi yaptırdı.

YAĞIŞIN YOĞUN OLDUĞU BÖLGELERİ YERİNDE TAKİP ETTİLER

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile karla mücadele çalışmalarını en çok etkilenen bölgelerde yerinde takip eden MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “İlçemizde kar yağışının yoğun yaşandığı Kadıköy, Beyciler, Çayırdere mahallelerimizi Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz ile birlikte ziyaret ettik, muhtarlarımızla kar yağışı ile mücadele konusunda değerlendirmelerde bulunduk” açıklamasını paylaştı.

YALÇIN: SİLİVRİ BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE BAŞARILI BİR SINAV VERDİ

Yalçın, her konuda olduğu gibi yerel yönetimin etkin bir varlık göstererek karla mücadelede de başarılı bir sınav verdiğini belirtirken, “İyi bir koordinasyon ile vatandaşlarımızı mağdur etmeden süreci atlatmış olmamız sevindirici. Belediye Başkanımızın hassasiyeti eksiksiz ve sıkıntısız bir işleyiş sağlıyor. SAKOM (Silivri Afet Koordinasyon Merkezi) çok iyi oldu, son derece organize ve sistemli bir çalışma yürütüldü. Başta Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz ve belediyemizin tüm ekiplerinde görev alan personelimize, emeği geçen herkese ve tüm kurumlara teşekkür ediyoruz. Önemli olan Silivri halkının sıkıntı çekmemesi, hayatını olağan üstü şartlarda da sorunsuz sürdürmesi. Silivri layık olduğu hizmete kavuştu; ne mutlu…” diyerek değerlendirmelerini noktaladı.

YORUM YAP