“Yalakalıktan dilleri zımparaya dönmüşler gitmekte serbesttirler”

“Yalakalıktan dilleri zımparaya dönmüşler gitmekte serbesttirler”

15.08.2018 10:58:33

İYİ Parti'den milletvekilliği seçilmesinin ardından daha iki ayı bile doldurmadan MHP'ye katılan Hayati Arkaz'ın hareketleri tepki toplamaya devam ediyor.

İYİ Parti'den seçilerek, TBMM'de milletvekili yemin töreninde MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin öptükten sonra gündemden düşmeyen Hayati Arkaz ile ilgili Ozan Ersaraç sessizliğini bozdu. Arkaz'ın, Bahçeli'nin çağrısı üzerine İYİ Parti'den istifa ederek, MHP'ye katılması üzerine sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ersaraç'ın Truva atı görseliyle desteklediği paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Yalakalıktan dilleri zımparaya dönmüşler şuraya, buraya gitmekte serbesttirler. Tek duramayacakları yer onurunu 3 yıla yaklaşan mücadelesiyle ayakta tutmuş bizlerin yanıdır. Bu dün GİK üyesi, vekil adayı iken de böyle idi; bugün de böyledir.

Zamanında bu tiplere ne için yol verdiğimiz, ne sebeple karşı durduğumuz, tıynetlerini nasıl fark ettiğimiz anlaşılmıştır umarım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Truva atlarına ve onların borazanlarına müsamaha göstermeyeceğiz; Türkiye'm İYİ Olacak!”

  1. ali ali

    biz iyi partiye oy verdik bu adam bizi sattı allaha havale ediyorum zübük

YORUM YAP