Volkan Yaran’a 2. Eğitimde İyi Örnekler Ödülü

Volkan Yaran’a 2. Eğitimde İyi Örnekler Ödülü

21.06.2019 13:48:23

Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, İstanbul İL Milli Eğitim Müdürlüğünün “Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara” projesi kapsamında 2. ödülünü “Mini Çalgı Müzesi” ile aldı.

Eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında, resmi okul/kurumlarda, kurum içinde ve dışında hayat boyu öğrenmeyi sağlamak, yürütülen faaliyetler sonucunda ortaya çıkan öğrenmek-öğretmen, değişmek-değiştirmek kavramları çerçevesinde iyi örnekleri paylaşmak, bu örneklerden haberdar olmak ve özgün çalışmaları belirleyerek ön plana çıkarıp resmi tüm okul/kurumlar tarafından model alınmasını sağlayacak Eğitim İyi Örnekler İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirildi.
Bu yıl 7.'si düzenlenen Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara Sergisi ve Ödül Töreni, 19 Haziran 2019 tarihinde İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleştirdi. İlçemiz üç okul projesi Eğitimde İyi Örnekler Ödülü'ne layık görüldü ve sergide yerini aldı.

“VOLKAN YARAN MİNİ ÇALGI MÜZESİ” ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ
Alanında farkındalıklı çalışmalara ve başarılı projelere imza atan ilçemiz Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, daha önce 2017 yılında bir projesiyle ilk ödülünü alırken, Turgut Reis İlkokulu bünyesinde hayata geçirdiği “Volkan Yaran Mini Çalgı Müzesi” ile ikinci kez ödüle layık görüldü. İstanbul'da 5130 proje içerisinde Eğitimde İyi Örnekler Ödülü'ne layık görülen Yaran, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: “Ödülümü İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı takdimiyle almaktan onur duydum. Daha önce 2017 ‘de de bir projemle ilk ödülümü kazandığım bu alanda bugün “Mini Çalgı Müzesi” ile ikincisini aldım.
Desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Levent Yazıcı'ya, Silivri İlçe Kaymakamımız Ali Partal'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Ay'a, Turgut Reis İlkokulu Müdürü Hakan Can hocama ve okul yönetimine, her daim yanımda olan, büyük heyecanla varlığını hissettiğim güzel eşim Derya Yaran'a ve tüm emeği geçenlere çok teşekkürler. Mesleğimde heyecan ve sevincimin daim olması ümidiyle.”
Yaran'ı, 2019 yılı Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara Sergisi ve Ödül Töreninde Turgut Reis İlkokulu yöneticileri de yalnız bırakmadı. ,

Renginar SALİ

YORUM YAP