Engin Akın

Velimeşe, Sağlam adımlarla 2. Lige yürüyor

Hafta sonu Velimeşe-Silivrispor maçı için koyuldum yola. Her zaman ki gibi randevuma erken gittim ve Velimeşe'de beni mükemmel bir şekilde ağırladılar.

İlçeye girdiğinizde sizi sıcak bir hoş geldin tabelası karşılıyor ve dosdoğru gittiğinizde de ilçenin çıkışına doğru tesisler sizi karşılıyor. Geliş ve gidişi çok rahat, bulması ise en kolay statlardan biri Velimeşe Stadı.

Tesislerden içeri girdiğinizde bambaşka bir ortama giriyorsunuz. Yine tesislere girdiğinizde profesyonel bir takımın varlığını hissediyorsunuz.

Oyuncu odaları, eğlence odaları, toplantı salonları, yemekhane, dinlenme salonu, oyun salonu derken tam bir tesis anlayacağınız. Sağdan soldan sarkan kablolar yok, tavandan sarkan boyalar ve alçıpanlar yok, devam eden bir tadilat yok bunların haricinde her şey var. Tam bir tesis, yapanlardan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Tesisin hemen önünde sentetik zeminli bir idman sahası onun da hemen önünde doğal çim saha. İyi akıl edilmiş ve düşünülmüş bir tesis. Allah her kulübe böyle bir tesis nasip etsin.

Maç öncesinde Ergene Velimeşe takım hocası Özgür Sağlam ile çay içme imkânım da oldu. Unutmadan çayı da güzel ve güzel sohbetle de içilir. İçilir ama siz yine de öyle palas pandıras gitmeyin randevu alın.

2011 sezonunda takımın başına geçen Özgür Sağlam oldukça iyi işlere imza atmış. Birbiri ardına lig sıçramaları yaşatmış küçük ilçeye.

Özgür Sağlam hoca ile sıcak sohbetimde özel konularla birlikte genel sportif konuların da belini kırdık. Hoşsohbet sözü dinlenir çayı içilir. Çayı tekrarlayıp durduğuma göre oldukça beğenmişim galiba.

Amatör kümede takımı alıp kazanılan yıllarla takım şimdi Play-Off oynamaya hazır mental olarak. Oyun disiplini, iş bilirliği ve oyuncular üzerindeki saygınlığı tartışılmaz.

Zaten başarı geliyorsa bir kulüpte disiplin ve birbirine inanmış oyuncu topluluğu yetiyor genelde. Bunların üstüne de maddi sıkıntıların yaşanmıyor olması geleceği garanti altına alıyor.

Dedik ya Play-Off maçları var başarılar diliyorum.

Özgür Sağlam hocam, yolun açık olsun.

Ergene Velimeşe camiası yolunuz açık olsun.

Gönülden isterim ki 2. Lig sizin olsun.

Play-Off maçlarını takip etme sözü verdim Sağlam hocaya.

Göze hoş ve futbol keyfinin yaşandığı oyun oynanıyor Ergene'de. Bunun temellerini atan hocaya yolu açık olsun demek bizleri gururlandırır.

YORUM YAP