Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele değerlendirildi

Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele değerlendirildi

17.01.2020 10:20:14

İstanbul Valiliği, Kaymakam ve Belediye Başkanlarının katılımları ile Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Değerlendirme Toplantısı düzenledi.

Silivri Kaymakamı Ali Partal ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın katılımları ile İstanbul'da 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Değerlendirme Toplantısı"na iştirak ettiler. İçişleri Bakanlığınca 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen toplantıda uyuşturucu ile mücadele kararlılığına vurgu yapıldı.
Edinilen bilgiye göre; toplantıda, metruk binaların tespiti, yıkımı ve ıslahına yönelik çalışmaların gözden geçirilmesi, uyuşturucu kullanımı ve satışı açısından riskli olan fark ve rekreasyon alanlarına güvenlik sistemlerinin kurulması ve ışıklandırma faaliyetlerinin yapılması, öncelik derecesine göre belirlenen okullara güvenlik kameralarının kurulması, okul çevrelerinde güvenliğin arttırılması, okul ve okul çevrelerinde illegal yollarla sigara satışının engellenmesine yönelik denetimlerin yapılması, il genelinde uyuşturucu arzının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda gelinen noktanın değerlendirilmesi, bir önceki yıl ile kıyaslanması, 2020 yılında yapılan çalışmaların belirlenmesi ve STK'larla yapılacak işbirliğinin değerlendirilmesi gibi gündem maddeleri ele alındı.
Başkan Yılmaz, programa ilişkin şu paylaşımda bulundu: “İstanbul Valimiz Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleştirilen "Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Değerlendirme Toplantısı"na Silivri Kaymakamımız Ali Partal ile birlikte katıldık.”

YORUM YAP