Uysal, CHP meclisinin genç adaylarından

Uysal, CHP meclisinin genç adaylarından

6.11.2018 09:46:00

Genç yaşta siyasete yönelik yoğun ilgisini aktif görevlerle de destekleyen Erkut Uysal, CHP'den Meclis Üyesi Aday Adaylığı müracaatında bulunan genç isimler arasında adını yazdırdı.

Cumhuriyet Halk Partisinden 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine başvuruda bulunan genç isimlerden biri de Erkut Uysal. Bir aile işletmesi olan muhasebe ofisinde mesleki çalışmalarını yürüten Uysal, sosyal etkinliğinin yanı sıra köşe yazarlığı faaliyetini de aktif olarak sürdürmekte.

ERKUT UYSAL KİMDİR?
12 Nisan 1987 yılında İstanbul Silivri'de doğdu. Annesi Radiye Uysal aslen Silivri Gazitepe doğumlu olup Silivri Vergi dairesinde görev yapmıştır. Babası Nazım Uysal aslen Silivri Çanta köy doğumlu olup halen Mali Müşavirlik mesleğini sürdürmekte. İlk ve Ortaokulu Silivri Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulunda okudu, Özel Balkan Lisesinde lise eğitimini tamamladı. Daha sonra Trakya Üniversitesi ön lisans muhasebe programını tamamlayıp Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Vatani görevini kısa dönem er olarak Edirne Keşan 1.Mknz P. Tugaylığında yaptı. Bir aile işletmesi olan muhasebe ofisinde iş hayatına devam etmekte. 2014 yılında eşi Arzu Uysal ile evlendi. Halen Silivri'de ikamet ediyor.
Alibeyspor futbol kulübünde halen alt yapı koordinatörlüğü görevine devam etmekte. Aynı zamanda Silivri Yüzok spor kulübünde yönetim kurulu üyesi. Yine Silivri Yüzok spor kulübünde yeni dönemde çeşitli faaliyetlerde bulunmak üzere projeler oluşturuyor. İlçe gençlerini kapsayan çeşitli spor faaliyetleri yürüterek badminton, kız voleybol takımlarına destek sağlıyor. Silivri de çeşitli sosyal dernek ve vakıf projelerinde de görev aldı. Engelli gençlerin çalışma ve spor yaşamlarına destek sağlamak adına farklı projelerde finansman uzmanı olarak çalışmakta. 2016 yılında internet sitelerinde köşe yazarlığına başladı halen Silivri Hürhaber Gazetemizde köşe yazarlığını sürdürmekte.

YORUM YAP